Naslovnica Oglaševanje ELEKTRO DREVENŠEK – celovite, kakovostne in cenovno ugodne elektroinštalacije

ELEKTRO DREVENŠEK – celovite, kakovostne in cenovno ugodne elektroinštalacije

Avtor: Spletno Uredništvo

Prepustite strokovnjakom izvedbo vseh elektoinštalacijskih storitev….

Prepustite strokovnjakom izvedbo vseh elektoinštalacijskih storitev….(foto: pixabay.com)

V podjetju Elektro Drevenšek, vam že od leta 2008 nudimo vrhunske storitve na področju vseh klasičnih vrst elektroinštalacij in pa tudi vzpostavljanja večjih modernih elektronskih sistemov – računalniških, klimatskih in varnostnih.

Nahajamo se v Slovenski Bistrici, od ustanovitve do danes pa smo si z marljivim in strokovno opravljenim delom prislužili zaupanje strank in poslovnih partnerjev ter zbrali zares ogromno pozitivnih referenc.

Seveda je danes na poti do uspeha potrebno upoštevati vse temelje sodobnega podjetništva. Tako smo vsem strankam vedno na voljo za nasvete, ki so plod našega znanja, strokovnosti in dolgoletnih delovnih izkušenj.

Sicer je za nas najbolj pomembno, da je vsako delo opravljeno v skladu z vsemi predpisi in standardi, da je opravljeno strokovno ter da je hkrati tudi opravljeno maksimalno kakovostno. Velikokrat gre namreč za kompleksne električne sisteme, ki so posebej zahtevni že zaradi natančnosti projektiranja in razmer za montažo.

Naša skrb za vsako posamezno stranko se kaže že v naši izjemno hitri odzivnosti, prav tako pa se strogo držimo vseh dogovorjenih rokov. Če k temu dodamo zelo ugodno razmerje med kakovostjo in ceno naših storitev, je jasno, zakaj nam ljudje zaupajo in zakaj so na koncu naši klienti vedno zadovoljni.

 

PONUDBA

Poleg načrtovanja in postavljanja vseh različnih vrst elektroinštalacij vam v podjetju Elektro Drevenšek lahko ponudimo še razne električne meritve in vzdrževalna dela na električnih sistemih.

Specializirani pa smo tudi za projektiranje in vzpostavljanje večjih računalniških mrež, za montiranje nadzornih kamer oziroma celotnih video-sistemov ter za postavljanje sodobnih alarmnih naprav.

Elektroinštalacije

Elektroinštalacije so naša primarna dejavnost, pri čemer jih delimo na nizkonapetostne elektroenergetske inštalacije (napajanje električnih naprav in razsvetljavo) ter na informacijske instalacije (telefon, internet, računalniški sistemi, protivlomna in protipožarna zaščito, klimatizacijske naprave in sistemi…)

Glede na vrsto elektroinštalacije razvrščamo na instalacije pod ometom in v ometu, instalacije nad ometom, instalacije v votlih stenah (mavčne oz. gips plošče), instalacije v betonu, instalacijski kanali in instalacije z neizoliranimi vodniki (za nizkonapetostne sisteme).

V Elektru Drevenšek postavljamo tudi inštalacije varnostne in zasilne razsvetljave ter tudi danes vse bolj popularne pametne inštalacije. Slednje so uporabne za ogrevanje in hlajenje prostorov, za upravljanje notranjih virov svetlobe in okenskih senčil ter npr. za zalivanje vrta.

Pametne instalacije pa lahko tudi zaznajo požar, uhajanje vode ali plina, kar je zaradi Vaše varnosti in varnosti vseh Vaših najbližjih še najbolj pomembno.

Varnost je pri nas na prvem mestu – vse naše elektroinštalacije so projektirane in izvedene tako, da se zagotovi varnost uporabnikov, naprav in seveda tudi same inštalacije.

K poglavju varnosti pa sodi tudi redno vzdrževanje napeljav, kar je na več področjih regulirano tudi z zakonskimi predpisi. Zato izvajamo redno testiranje primernosti delovanj in pomagamo pri pridobivanje ustreznih potrdil o brezhibnem delovanju.

Alarmni sistemi

V podjetju Elektro Drevenšek se že vrsto let ubadamo tudi z alarmnimi sistemi. Nudimo vam vse od načrtovanja, postavitve in tudi vzdrževanje alarmnih sistemov, pa naj gre zasebne, poslovne ali javne objekte.

Nudimo pa vam različne vrste žičnih in brezžičnih alarmnih sistemov, svetovanje strokovnjakov, izbiro najbolj optimalne rešitve po meri klienta ter montažo in vzpostavitev delovanja celotnega alarmnega sistema.

Video nadzor

Poleg montaž alarmnih sistemov se ukvarjamo tudi s sistemi video-nadzora. Kamere in ostalo inštalacijo lahko postavimo za vse vrste objektov ali posameznih prostorov. Tudi na tem področju po dogovoru skupaj s stranko izberemo najbolj optimalno rešitev, zagotavljamo pa tudi profesionalno vzdrževanje sistemov.

Računalniške mreže

Enako velja tudi za naše računalniške mreže, pa naj gre za poslovne, javne ali zasebne objekte. Tudi v poslovnem segmentu postavljanja računalniških mrež se najprej posvetujemo z naročnikom, nato izdelamo projektno dokumentacijo, nazadnje pa poskrbimo še za namestitev in za dolgoročno delovanje celotnega sistema.

Vzpostavitev računalniških mrež za poslovne, javne ali zasebne objekte….(foto: pixabay.com)

Meritve električnih inštalacij

Elektro Drevenšek je kvalificirano, da izvaja najrazličnejše strokovne preglede, preizkuse in meritve električnih inštalacij ter tudi strelovodnih sistemov. Uradne meritve izvajamo s posebej certificiranimi napravami ter specialistom namenjeno opremo METREL in IDEAL.

Poleg tega pa vam pripravimo poročilo in vam ob morebitnih zaznanih nepravilnostih tudi svetujemo, kako jih odpraviti.

Storitev meritev pa delimo na meritve nizkonapetostnih električnih inštalacij, meritve strojev in industrijskih naprav, ki potrebujejo redno vzdrževanje in certificiranje opreme, meritve izolacijske upornosti, meritve razdelilnih električnih omaric in stikalnih blokov, meritve strelovodne inštalacije in galvanskih povezav in meritve šibko-tokovnih inštalacij.

Elektro omarice

Posebno poglavje v pestri paleti ponudbe storitev podjetja Elektro Drevenšek so elektro omarice. Lahko jih zamenjamo, prevežemo, posodobimo ali izdelamo povsem na novo – vse po strogih zakonskih in strokovnih standardih.

Usposobljeni smo tudi za elektro omarice s kombinacijo visoko in nizkonapetostnih omrežij. Slednje se uporabljajo predvsem v industrijskih, a vse bolj tudi v ostalih poslovnih in včasih tudi v zasebnih objektih.

Poskrbimo tudi za pravilno delovanje vaših elektro omaric….(foto: pixabay.com)

Ostali električni stroji in naprave

Našo zares obsežno ponudbo zaokrožuje še prava množica z elektriko povezanih opravil, ko so priklopi vseh različnih električnih aparatov, popravila električnih naprav ter celo namestitve in servisi klimatskih naprav.

 

Elektro Drevenšek – zanesljivost in strokovnost ob ugodnih cenah, ker pri elektroinštalacijah drugače ne gre!

 

Elektro Drevenšek
Aljoša Drevenšek s.p.
Ulica Anice Černejeve 20
2310 Slovenska Bistrica

Kontakti:
Gsm: +386 (0)31 649 352
E-mail: info@elektro-drevensek.si
Spletna stran: www.elektro-drevensek.si

 

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.