Naslovnica Oglaševanje Družinska kmetija Štemberger – izdelki iz kozjega mleka

Družinska kmetija Štemberger – izdelki iz kozjega mleka

Avtor: Spletno Uredništvo

Smo družinska kmetija, ki vam nudi najboljše kozje mleko in izdelke iz le-tega…

Pri nas boste dobili zdravo pridelano domače kozje mleko kot tudi izdelke iz kozjega mleka… (foto: Enter Point Slovenija)

Družinska kmetija Štemberger se nahaja na jugozahodu Slovenije, natančneje v vasi Vrbica, približno 4 km od Ilirske Bistrice (v smeri proti Zabičam). Na naši kmetiji se že dolga leta marljivo ukvarjamo z vzrejo drobnice, oz. kozjerejo in s sirarstvom.

Dragocene izkušnje, brez katerih danes kmetija Štemberger zagotovo ne bi bila tako poslovno uspešna, smo pričeli pridobivati že precej pred letom 2002, ko smo uradno registrirali naše dejavnosti za področji sirarstva in mlekarstva.

Na naši družinski kmetiji smo se odločili, da se specializiramo in sicer se že vrsto let posvečamo predvsem s pridelavo zdravih domačih prehrambenih izdelkov iz kozjega mleka.

Poudarek je na besedi ‘zdravih’, saj so tudi znanstveniki v zadnjih letih odkrili vrsto prednosti kozjega mleka pred mlekom ostalih živali.

Danes je že splošno sprejeto dejstvo, da redno uživanje kozjega mleka in izdelkov iz kozjega mleka zelo dobro vpliva na občutljiv želodec in tudi na razdraženo črevesje, prav tako pa pomaga pri premagovanju stresa, tesnobe ter celo pri padcih zbranosti.

Poleg tega lahko kozje mleko dojenčkom nadomesti materino mleko in nima alergijskih lastnosti. Zato ga marsikje po svetu upravičeno imenujejo kar ‘belo zlato’. Podobno pozitivne zdravilne lastnosti pripisujejo tudi vsem ostalim prehrambnim artiklom, ki so narejeni iz kozjega mleka.

Da gre pri produktih družinske kmetije Štemberger za izjemno kakovostne izdelke, pa najbolje pričajo številne nagrade in priznanja, ki smo jih prejeli doslej. Veliko pa pove tudi dejstvo, da so danes naši artikli naprodaj v vseh večjih Mercatorjevih centrih po Sloveniji.

Pri nas se v družinskem krogu trudimo za čim boljše mlečne izdelke, kmetijo pa sproti moderniziramo, tako da smo vedno v koraku s časom.

Glede na to, da ste sodobni potrošniki običajno zelo dobro seznanjeni s področjem zdrave prehrane, vas vljudno vabimo, da nas obiščete, oziroma, da se z nakupom kar lepo sami prepričate o visoki kakovosti naših produktov.

Zaradi ugodne klime ter ustrezne prehrane naše koze “pridelajo” zdravo in antialergijsko mleko….(foto: facebook.com/Družinska-kmetija-Štemberger)

Ponudba

Na družinski kmetiji Štemberger smo se posvetili predvsem tistemu, kar znamo najbolje. Morda zato v naši prodajni ponudbi ni veliko različnih artiklov, a je po drugi strani prav vse, kar proizvedemo na kmetiji, narejeno z veliko skrbi, oz. z veliko ljubezni in prav zaradi tega je tudi vse izjemno okusno.

Kmetija Štemberger proizvaja:
• sveži kozji sir
• poltrdi kozji sir
• albuminsko skuto
• sirni namaz s česnom
• sirni namaz s peteršiljem

Še posebej smo ponosni na našo vrhunsko albuminsko skuto, ki ji ponekod pravijo tudi pastirska skuta ali po italijansko rikota. Gre za posebno vrsto skute, ki se pridobiva iz sirotke, oz. tekočine, ki ostane po izdelavi sira ali skute.

Številna priznanja potrjujejo kakovost naših izdelkov…(foto: Enter Point Slovenija)

Družinska kmetija Štemberger – priznani specialisti za zdrave domače izdelke iz kozjega mleka!

Družinska kmetija Štemberger
Vrbica 32
6250 Ilirska Bistrica

Kontakti:
Tel: +386 (0)5 710 11 50
Fax: +386 (0) 5 710 11 51
Gsm: +386 (0)41 410 350
Gsm: +386 (0)41 469 496
Gsm: +386 (0)40 881 505
E-mail: izi.stem@gmail.com
Spletna stran: www.kmetija-stemberger.si

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.