Naslovnica Oglaševanje Dan obarvan z zelenim zlatom

Dan obarvan z zelenim zlatom

Avtor: Spletno Uredništvo

Si želite preživeti krasen dan v naravi, med domačimi izdelki, poleg tega pa imeti še degustacijo in ogled oljarne? Na pravem mestu ste. JERUZALEM SAT oljarna in mešalnica je pravo mesto za vse navdušence bučnega olja, tisti pa to niste, boste zagotovo postali.

Foto: https://oljarna-jeruzalem.si/prijavnica-za-degustacijo-in-ogled

Ob prihodu v Oljarno Jeruzalem boste najprej pogledali predstavitveni video, kjer boste spoznali vse o oljarni in njenih začetkih, nato pa se boste prepustili poeziji okusov. Kremasti bučni liker, različna bučna olja, pražene bučnice, bučni namaz in rulada ter mnogo drugega vas ne bodo pustili razočarane.

Degustacije in ogledi vključujejo različne ponudbe in cenike.

Klasična degustacija, klasična degustacija z mesom iz tünke, klasična degustacija s presenečenjem ter super degustacija. Vsak obiskovalec bo domov odšel z mini zloženko z recepti, da boste dobrote lahko poustvarjali tudi doma.

Poleg same degustacije, bo ta dan namenjen tudi vam in ljudem, ki bodo z vami prišli. Najsi gre za rojstni dan, obletnico, družinsko druženje ali teambuilding, domov ne boste odšli razočarani. Topel sobotni dan, z družbo pa ne veste točno kaj bi počeli? Idealen dan za izlet, obiščite Prlekijo in se ustavite v oljarni Jeruzalem, kjer že od leta 1919 tradicionalno pridelujejo bučno olje.

Ste vedeli, da bučno olje in bučna semena skrivajo v sebi nešteto dobrih lastnosti? Bučno olje sodi v skupino olj, ki poleg prijetnega okusa vsebujejo tudi druge hranilne snovi. Služi nam kot preventiva pred različnimi boleznimi, je nadomestek za drage kozmetične izdelke, predvsem za nego obraza in las. Zakaj so naše babice in dedki pravili, da ko nas kaj boli, ko imamo težave z odvajanjem, ko želimo lepše lase ali nohte, naj popijemo po žlico bučnega olja? Kar tja vsakdan pač niso govorili. Ta naravni izdelek rastlinskega izvora prihaja iz Latinske Amerike in je del prehrane že od antičnih časov. Buča in njena dragocena semena se poleg prehrane uporabljajo tudi v zdravstvene namene.

Foto: https://www.facebook.com/OljarnaJeruzalemSAT

Bučno olje vsebuje zelo pomembne vitamine, kot so A, B1, B2, B6, E, K. Bogato je z minerali, fosforjem in cinkom. Vsebuje znatne količine omega 3 in 6 maščobnih kislin, ki krepijo telo.

Upoštevati je treba tudi zdravje naših možganov in duševno stanje. Bučno olje kot zdravilo nam lahko pomaga, saj bistveno izboljša spomin in koncentracijo. Idealno je za starejše ljudi, ki so nagnjeni k demenci. Če imate stare starše, in premišljujete kam bi jih peljali na izlet je oljarna kot nalašč za vas. Starejši, ki so verjetno bolj nagnjeni k uporabi naravnih sestavin v domači kuhinji in za zdravilo bodo cenili obisk in se zagotovo imeli vrhunsko.

V današnjem času se vse prevečkrat dogaja, da imamo tako mladi kot starejši težave s spanjem. Ali je to zaradi službe, šole, zdravstvenih težav ali kakršnih drugih okoliščin, spanec je pomemben del našega življenja. Takrat se naši možgani spočijejo od napornega dne. Vendar temu ni vedno tako, če pa imate težave se obrnite na oljarno Jeruzalem. Zahvaljujoč triptofanu, ki ga najdemo v semenih, se ta naravni pripravek uporablja kot zdravilo za socialno anksiozno motnjo. Že nekaj kapljic bučnega olja bo odpravilo nespečnost in poskrbelo za miren in trden spanec.

Kot lahko po prebranem sklepate, gre v oljarni res za polnovredno izkušnjo, vsako vaše vprašanje pa ne bo ostalo neodgovorjeno. V oljarni namreč delajo specialisti na področju olja in svetovali vam bodo za prav vse kar boste želeli vedeti. Poleg zabave in užitka, se naučite tudi kaj novega o olju in morda vam bo prav prišlo za celo življenje.

Foto: https://oljarna-jeruzalem.si/prijavnica-za-degustacijo-in-ogled

Obiščite Oljarno Jeruzalem v Središču ob Savi in si zagotovite nepozaben dan, poln dobrih okusov in poučnih navodil, ki vas bodo spremljali še dolgo let.

Naročnik oglasa je Oljarna Jeruzalem SAT

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.