Naslovnica Trendi Thor se vrača z gromom, a tokrat tudi z ljubeznijo

Thor se vrača z gromom, a tokrat tudi z ljubeznijo

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden v kina prihaja četrti film iz franšize Thor. Plavolasi stripovski junak se vrača s filmom ‘Thor: ljubezen in grom’.
Thor se vrača z gromom, a tokrat tudi z ljubeznijo

Thor je sicer lik oziroma bog iz nordijske mitologije (doto: Blitz Slovenija)

Družba Marvel Studio je franšizo Thor pričela z istoimenskim filmom leta 2011, sledila pa sta še produkciji ‘Thor: svet teme’ leta 2013 in ‘Thor: Ragnarok’ leta 2017. Sedaj se po malce daljšem premoru Chris Hemsworth vrača v vlogi Thora v četrtem nadaljevanju te znanstveno-fantastične franšize. V filmu, ki nosi naslov ‘Thor: ljubezen in grom’, bo Thor soočen z najtežjim potovanjem doslej.

»Podal se bo namreč na pot iskanja notranjega miru. A Thorovo upokojitev prekine galaktični morilec, poznan kot ‘Gorr the God Butcher’, ki si želi uničiti vse bogove. Thor se bo moral pri soočenju z njim obrniti na pomoč Valkyrie, Korga in svoje bivše dekle Jane Foster, ki, na Thorovo veliko presenečenje, nepojasnjeno naenkrat upravlja z njegovim čarobnim kladivom Mjolnirom enako, kot on sam,« razkriva napovednik filma, katerega distributer je podjetje Blitz Slovenija.

Poleg Hemswortha v filmu igrajo še Natalie Portman kot Jane Foster, Christian Bale kot Gorr in Russell Crowe kot Zeus. Za režijo in scenarij filma je poskrbel Taika Waititi, producenta pa sta Kevin Feige in Brad Winderbaum. ‘Thor: ljubezen in grom’ prihaja v Cineplexxove dvorane že v sredo, 6. julija in sicer v sklopu Večera superjunakov, medtem ko v Mariboxu isti večer pripravljajo Royal night.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.