Naslovnica Oglaševanje CPO d.o.o.  – Center požarne opreme

CPO d.o.o.  – Center požarne opreme

Avtor: Spletno Uredništvo

Ustrezna požarna varnost bo preprečila marsikatero nevšečnost…..

Ustrezna požarna varnost bo preprečila marsikatero nevšečnost…..(foto: cpo.si)

 

Center požarne opreme oziroma CPO d.o.o. je družinsko podjetje, ki že 15 let marljivo skrbi za Vašo varnost pred ognjem. Da bi ohranjali vrhunski nivo poslovanja, so vsi naši inženirji, vzdrževalci gasilnih aparatov in ostali zaposleni v podjetju strokovno usposobljeni, izkušeni in prijazni.

V podjetju CPO d.o.o. se namreč zares trudimo za zadovoljstvo strank. Temelj tega zadovoljstva pa sta dokazana kakovost naših preverjenih gasilnih aparatov in s tem povezano dejstvo, da za vse artikle nudimo tudi 2 leti garancije s strani proizvajalca.

Ker se zavedamo, da je potrebno požarno varnost jemati zelo resno, je naše podjetje pridobilo vsa potrebna pooblastila s strani Uprave za zaščito in reševanje za vzdrževanje vseh vrst gasilnikov in preizkušanja hidrantnih omrežij (Pooblastilo za vzdrževanje ročnih in prevoznih gasilnih aparatov št.8450-168/2006-2 in Pooblastilo za preizkušanje hidrantnih omrežij št. 8450-32/2012-2).

Za tako visok nivo kakovosti delovanja CPO vzdržuje najvišjo stopnjo tehničnega znanja in zanesljivosti servisiranja požarne opreme. V Centru požarne opreme stavimo tudi na mobilnost – smo eden izmed najboljših terenskih servisov v Sloveniji, saj so naša tri sodobna vozila prave potujoče delavnice v malem.

Naša vozila so prava mala potujoča delavnica…..(foto: cpo.si)

Storitve

V Centru požarne opreme CPO d.o.o. se posvečamo predvsem zagotavljanju varnosti in zdravja pri delu, požarni varnosti, varovanju okolja, rednim pregledom gasilnih aparatov in različnim vrstam usposabljanja.

Servisiranje gasilnih aparatov je ključno, da bi vedno delovali tako, kot morajo in seveda predvsem tedaj, če jih nenadoma nujno potrebujemo. Nakup aparata sam po sebi ne more zadostovati, če potem aparata ne znamo uporabiti, ali pa ni bil redno servisiran in je zato morda celo prazen.

Ker smo v CPO moderno podjetje, našim cenjenim strankam lahko precej olajšamo življenje in sicer tako, da mi pridemo do Vas, da storitve servisiranja gasilnih aparatov opravimo neposredno pri Vas ter da za Vas pripravimo evidenčni list o rednih letnih pregledih ter vzdrževanju gasilnih aparatov oziroma pregledih hidrantnega omrežja.

Sicer je seznam varnostno-vzdrževalnih storitev, ki Vam jih nudimo, zelo dolg in hkrati zelo konkreten. Vsebuje namreč:

1. Servis vseh vrst gasilnih aparatov (prah, voda, CO2, pena…)
2. Pregled in meritve hidrantov
3. Izjavo o varnosti z oceno tveganja
4. Izobraževanje iz varnosti in zdravja pri delu
5. Ekološke meritve (letna in zimska mikroklima)
6. Pregled delovne opreme
7. Požarno varstvo – izdelava požarnih redov in načrtov
8. Varnostno projektiranje objektov skladno z Zakonom o varnosti in zdravju pri delu
9. Varnostne oznake in nalepke ter table z opozorili za evakuacije
10. Dobava in montaža gasilne opreme
11. Pregled zaklonišč
12. Sorodne varnostno-požarne aktivnosti po dogovoru s stranko

Popolne varstveno – vzdrževalne storitve na enem mestu…..(foto: pixabay.com)

 

V našem podjetju CPO d. o. o. Center požarne opreme boste nedvomno deležni cele vrste kvalitetnih storitev, podjetje pa se od prvega dne obstoja razvija sledeč potrebam strank, pri čemer pozorno spremljamo tudi vse najnovejše tehnološke in zakonske spremembe.

Center požarne opreme – Vaša varnost je vedno na prvem mestu!

CPO d.o.o.
Dolenjska cesta 248E
1291 Škofljica

Kontakti:
Tel: +386 (0)1 427 63 94
Gsm: +386 (0)40 191 142
Gsm: +386 (0)51 203 443
E-mail: info@cpo.si
Spletna stran: www.cpo.si

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.