Naslovnica Oglaševanje ŽIV-ING – profesionalna oprema za peko na enem mestu

ŽIV-ING – profesionalna oprema za peko na enem mestu

Avtor: Spletno Uredništvo

Ko potrebujete opremo za peko, smo tukaj za vas….

Od konvekcijskih peči pa vse do ostale profesionalne opreme za peko…(foto: freepik.com)

Ob ustanovitvi podjetja ŽIV-ING smo se odločili, da se strokovno posvetimo področju konvekcijskih peči in sorodne opreme za peko. Naše podjetje je nastalo leta 2011, v njem pa je že vse začetka zaposleno izključno osebje z bogatimi izkušnjami s področij peke in gastronomije.

V podjetju ŽIV-ING smo od pričetka delovanja specializirani za ponudbo opreme vrhunske kakovosti za profesionalno uporabo pri peki. Prav zato že od prvega dne obstoja za celotno območje Slovenije nudimo izjemno pestro paleto najrazličnejše opreme za pekarstvo oziroma za gastronomijo.

Najbolj obširna je naša ponudba v prodajnem segmentu konvekcijskih peči, z našo strokovnostjo in izbiro kakovostnih artiklov pa smo do danes prepričali in zadovoljili mnoge stranke.

Naša strokovnost in uspešnost nista bili opaženi le med našimi kupci, ampak tudi med poslovnimi partnerji, ki nam zaupajo že vrsto let. Prodajamo le preverjene peči in aparate priznanih proizvajalcev, kot so Piron, Wiesheu, Ozasanix, Sielaff…

Skrb za stranke in servis

Da smo v podjetju ŽIV-ING zanesljivi, specializirani in vrhunski strokovnjaki, pa priča tudi naša skrb za stranke. Vsem našim klientom je namreč na voljo 24-urna servisna podpora in sicer po celotnem ozemlju Slovenije.

Prav tako je našim strankam za vso kupljeno opremo na voljo naš pooblaščen servis z izkušenimi tehniki in z originalnimi rezervnimi deli.

Za naše stranke pa skrbimo tudi tako, da nenehno zagotavljamo vrhunski nivo strokovnosti našega osebja. Zato se naš kader vseskozi redno izobražuje neposredno pri proizvajalcih in je zato ažurno seznanjen tudi z vsemi zadnjimi novostmi s področja delovanja.

Ponudba

Kot že omenjeno je naša ponudba najbolj bogata v prodajnem segmentu konvekcijskih peči. Ta vrsta pečic prenaša toploto predvsem s konvekcijo (toplotni tok) in ogreva prostor s toplim zrakom.

Pri tem so grelniki običajno vgrajeni v ravno pločevinasto ohišje, temperatura se regulira s termostatom, obstaja pa tudi veliko različnih možnosti za ventilacijo zraka in celo za nastavljanje odstotka vlage pri peki.

Hrustljavo spečeni kruh, slastni topli rogljički – vse to in še več vam spečejo naše konvekcijske peči…(foto: freepik.com)

Konvekcijske peči Piron

Največ povpraševanja je po konvekcijskih pečeh, ki jih izdeluje italijanska družba Piron. Njihova serija peči Caboto Crispy Line še posebej zagotavlja vrhunsko kakovost peke, sicer pa imajo vsi njihovi izdelki zelo enostaven in izjemno učinkovit kontrolni sistem peči.

Skrivnost te dovršenosti je v lastnemu razvoju, standardizaciji posameznih delov peči ter zelo zmogljivih ventilatorjev za kroženje zraka in pare. Uporaba teh ventilatorjev namreč precej skrajša čas peke, obenem pa zagotavlja povsem enakomerno toplotno obdelavo hrane v peči.

Ventilatorji imajo tudi možnost nastavitve različnih hitrosti vrtenja, nekateri ventilatorji so oblikovani tudi za vrtenje v obe smeri.

Za pekarstvo so v naši ponudbi konvekcijske peči linije Caboto, podrobneje modeli PF 6004, PF 6004 D, PF 6003, PF 6003 D, PF 8004, PF 8004 D, PF 8003 in PF 8003 D.

V ta prodajni segment sodijo tudi ročni delilni stroj in dva različna spiralna mešalnika – manjši za maso do 5 kg in večji za maso do 38 kg.

Za gastronomijo so v naši ponudbi štirje modeli konvekcijskih pečic – PF 2004, PF 2006, PF 2104 in PF 2106.

Konvekcijske peči Wiesheu

Prav tako vam v podjetju ŽIV-ING ponujamo vrhunske konvekcijske peči nemškega proizvajalca Wiesheu. Izjemno sodobna peč Dibas je zelo uporabna in preprosta za rokovanje, vseeno pa se ponaša z možnostjo raznovrstnih nastavitev ter tudi shranjevanja programov pečenja.

Peč Dibas ima patentirano odpiranjem vrat, inteligentno krmilno enoto Exclusive, preprost meni za upravljanje in omogoča zelo enostavno vzdrževanje. Posebna je tudi zaradi tega, ker nudi neštete možnosti programiranja peke.

Na voljo je namreč do 15 korakov, za vsakega pa se lahko posebej nastavi čas peke, temperaturo, stopnjo vlažnosti, hitrost vrtenja ventilatorja,proizvodnjo pare (preko kaskadnega sistema ali direktno na ventilator) in tudi izpust pare.

Ostalo

Aktivni smo tudi na področju prodaje avtomatov. Sodelujemo z nemško znamko Sielaff, ki izdeluje stroje za hladne napitke, avtomate za tople napitke, kombinirane stroji, avtomate za prigrizke, povratne prodajne avtomate in razne večnamenske aparate.

Danes smo vsi še posebej občutljivi na zdravstveno varnost. V podjetju ŽIV-ING pa se temu posvečamo že od pričetka našega delovanja in sicer sodelujemo s slovenskim podjetjem Ozosanix, Gre za visoko kvalitetne industrijske naprave za dezinfekcijo prek ozona (O3), negativno ioniziranega kisika(O2) in ultravijolične svetlobe (UV-C).

Sicer za naše stranke skrbimo tudi tako, da našo ponudbo redno dopolnjujemo, s konkurenčnostjo pa si prizadevamo zadovoljiti čim širši krog kupcev.

Na enem mestu dobite vso opremo za peko…(foto: freepik.com)

ŽIV-ING, da za vse dobrote iz vaše peči ne boste nikoli več imeli skrbi!

 

ŽIV-ING
Sandi Tršavec s. p.
Tomšičeva 40 A
2310 Slovenska bistrica

Kontakti:
Tel: +386 (0)2 620 57 14
Fax: +386 (0)2 620 57 15
Gsm: +386 (0)40 857 163
E-mail: info@ziving.si
Spletna stran: www.ziving.si

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.