Naslovnica Magazin Zaradi pandemije bodo video zmogljivosti ključne v letu 2021

Zaradi pandemije bodo video zmogljivosti ključne v letu 2021

Avtor: Spletno Uredništvo

Južnokorejski tehnološki velukan Samsung je pred kratkim objavil svoje napovedi za leto 2021. Samsung bo aktivno razvijal tehnologije kamer, prepogljivih naprav in naprav, ki bodo uporabnikom pisane na kožo. Zaradi pandemije koronavirusa so video zmogljivosti postale najpomembnejši segment pri novih napravah.

Celotna serija pametnih telefonov Galaxy S20 se ponaša z vrhunsko kamero, kar je zaradi pandemije v zadnjih mesecih postalo še precej bolj pomembno, kot so prvotno misliili pri proizvajalcu (foto: Grayling)

 

Pri družbi Samsung Electronics so zadnje dni decembra povzeli dogajanje v letu 2020 in napovedali novosti za leto 2021. Letos se bodo tako v južnokorejskem tehnološkem gigantu posvetili izboljšavam na področjih opravilnosti, kamer, prepogljivih tehnologij, umetne inteligence, baterij, prilagajanja uporabniku ter povezljivosti z drugimi napravami. Samsung si pravkar prizadeva dodatno razširiti zmogljivosti umetne inteligence, letos pa se najbrž obeta tudi prihod novega pametnega telefona iz družine Galaxy.

»Poleg tega razvojni inženirji intenzivno delajo na naprednejših zmogljivostih kamere, življenjski dobi baterije, prostoru za shranjevanje, optimizaciji zaslona in drugem. Načrtuje se tudi razširitev možnosti personalizacije naprave, da bi uporabnike spodbudili k večji produktivnosti in boljšemu občutku za zabavo,« je med drugim zapisal predsednik in vodja oddelka za poslovne mobilne komunikacije pri Samsung Electronics TM Roh in sproti še spomnil, da je Samsung trenutno vodilni v 5G tehnologijah.

Samnsung naj bi kmalu predstavil neverjetne nove možnosti povezovanja s pametnimi avtomobili in iskanja osebnih stvari, kot so ključi in denarnice. Poleg tega pa bo zaradi pandemije koronavirusa tudi leto 2021 zaznamovala večja potreba po sodobnih tehnologijah, ki so postale nepogrešljivo nujne v vsakdanjem življenju. Zaradi dela in šolanja na daljavo, zasebnih video-klicev ter različnih spletnih konferenc so namreč video zmogljivosti danes pomembnejše kot kadarkoli prej.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.