Naslovnica Trendi Prvi novosti sta turška žajfnica in italijanska zdravniška serija

Prvi novosti sta turška žajfnica in italijanska zdravniška serija

Avtor: Spletno Uredništvo

Prihod novega leta pomeni tudi novosti v programskih shemah TV postaj. Tako bo že jutri na Planet TV na sporedu nova turška žajfnica ‘Kruto mesto’, v četrtek, 7. januarja, pa prihaja še nova italijanska zdravniška serija ‘Doc – v dobrih rokah’.

Glavno vlogo v novi italijanski zdravniški seriji igra popularni Luca Argentero, ki so ga slovenski gledalci lahko videli tudi v hollywoodski uspešnici ‘Jej, moli, ljubi’ (foto: PR Planet TV)

 

Jutri (ponedeljek, 4. januarja) se ob 20.45 na Planet TV začela nova turška melodramatična nadaljevanka ‘Kruto mesto’ (Zalim Istanbul). Gre za čustveno in hkrati napeto zgodbo o skrivnostih iz preteklosti, družinskih odnosih in ljubezni. Serija spremlja dve družini, katerih življenja se usodno povežejo in so postavljena na preizkušnjo. Snemanje te visokoproračunske serije je sicer potekalo v letih 2019 in 2020, zato gre za povsem novo nadaljevanko.

V četrtek (7. januarja) pa se bo na Planet TV pričela predvajati tudi nova italijanska zdravniška serija, ki so jo poimenovali ‘Doc – v dobrih rokah’ (DOC – Nelle tue mani). »Priljubljeni italijanski igralec Luca Argentero igra odličnega zdravnika Andreo Fantija, ki po poškodbi glave izgubi spomin. Tako se prvič znajde na drugi strani, na kateri ni več zdravnik, ampak pacient. Po izgubi spomina se znajde v neznanem svetu in otroka, prijatelji ter sodelavci so mu vsi tujci.

Če noče izgubiti razuma in upanja, ima le eno možnost: da ostane v bolnišnici in ugotovi, kako na drug način početi to, kar je vedno hotel – biti zdravnik,« razkriva napovednik. Serija je bila sicer posneta po resničnih dogodkih in se že ponaša z rekordno gledanostjo. Predvsem pa je navdušila tudi producente v ZDA, zato so že napovedali snemanje ameriške različice. Serija Doc – v dobrih rokah bo na Planet TV na sporedu ob četrtkih in petkih ob 19.45.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.