Naslovnica Oglaševanje Zanesljivi in tehnološko napredni izvenkrmni motorji japonskega proizvajalca

Zanesljivi in tehnološko napredni izvenkrmni motorji japonskega proizvajalca

Avtor: Spletno Uredništvo

Izvenkrmni motorji, ki so primerni tako za manjša kot tudi za večja plovila…

Foto: facebook.com/navtika.rozej

Suzuki Marine, ki je hčerinsko podjetje japonske korporacije Suzuki, ima danes svoje obrate, zastopstva in prodajalne na praktično vseh kontinentih. Izvenkrmni motorji Suzuki so sicer v redni proizvodnji že od leta 1965, linija proizvodov pod blagovno znamko Suzuki Marine pa je prvič prišla na trg leta 1977. V Sloveniji je za prodajo in popravilo to vrstnih izvenkrmnih motorjev specializirano podjetje Navtika Rožej.

Tradicija, izkušnje, inovacije, japonska predanost in tehnološka dovršenost – to so dejavniki, zaradi katerih imajo izvenkrmni motorji Suzuki vse tisto, kar kupec od njih pričakuje. Izvenkrmni motorji Suzuki so vzdržljivi, praktični in zanesljivi, razmerje med ceno in uporabnostjo pa je vedno na strani kupca.

Foto: wallpaperflare.com/white-pontoon-boat-powerboat-boot-motor-port-internal-combustion-engine-wallpaper-wbikq

Suzuki Marine za svoje stranke skrbi na številne različne načine, med katerimi je en od primernih tudi izjemno razkošna ponudba. Tako so izvenkrmni motorji Suzuki na voljo z močjo od 2,5 konjskih moči pa vse do 350 konjskih moči, oziroma s prostornino od 68 kubičnih centimetrov pa vse do 4390 kubičnih centimetrov.

Podobno je pestra izbira izvenkrmnimi motorji Suzuki tudi glede dolžine noge, na število valjev, težo pogonskega agregata, vrsto zagona in tudi glede na način upravljanja. Skoraj 40 modelov izvenkrmnih motorjev Suzuki ima namreč mehansko komandno ročico, najmanj 9 modelov pa elektronsko komandno ročico, oziroma sistem upravljanja plovila ‘Drive by Wire’.

Prav za vsako vrsto čolna in za vsako vrsto uporabe vašega plovila je torej na voljo ustrezen model iz bogate kolekcije izvenkrmnih motorjev Suzuki. Značilnosti izvenkrmnih motorjev Suzuki so še nizka teža, možnost zelo majhne porabe goriva, dolgotrajno delovanje, nizki stroški vzdrževanja…

Foto: wallpaperflare.com/several-suzuki-boat-motors-in-selective-focus-photography-vehicle-wallpaper-gqnfo

Naročnik oglasa je Navtika Rožej

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.