Naslovnica Oglaševanje KLASJE – popravilo kmetijske mehanizacije

KLASJE – popravilo kmetijske mehanizacije

Avtor: Spletno Uredništvo

Vaš motokultivator ne vžge in ne vžge? Vaš traktor porabi preveč goriva? So se rezila vaše kosilnice ali mehanizmi vaše nakladalke poškodovali? Ste morda kar pozabili na redno serviranje vaše kmetijske mehanizacije?

foto: www.klasje.eu

Podjetje Klasje d.o.o. se profesionalno posveča vsem vrstam popravil kmetijske mehanizacije, zamenjavam dotrajanih delov in tudi stekel, rednemu servisiranju strojev ter akumulatorjev.

V naši sodobno opremljeni mehanični delavnici so zaposleni visoko strokovno usposobljeni in zelo izkušeni serviserji, zato so naši vsi delovni posegi hitri in vrhunsko opravljeni. Popravil kmetijske mehanizacije pa se ne lotevamo le v naši delavnici, ampak nudimo tudi intervencije na terenu po vsej državi (in celo v tujini).

Glede vseh popravil kmetijske mehanizacije smo torej izjemno odzivni, prilagodljivi, zagotavljamo vrhunsko kakovost storitev in rezervnih delov, poleg tega pa nas krasijo tudi zelo ugodne cene.

Še posebej opozarjamo na redne servise vaše mehanizacije. Z rednim vzdrževanjem namreč zagotavljamo njeno pravilno delovanje, kar lahko pomeni precej nižje stroške obratovanja in pa tudi opazen prihranek dragocenega časa.

Popravilo traktorjev in priključkov – ponašamo se s kvalitetno opravljenimi servisi oziroma vzdrževalnimi deli za vse vrste traktorjev, raznih namenskih priključkov in prikolic za traktorje, pri čemer smo zelo ažurni

Popravilo kosilnic, motokultivatorjev – enako zagotavljamo vrhunsko kakovost popravil in servisiranja vseh vrst kmetijske mehanizacije, kot so motokultivatorji, nakladalke, pajki, kosilnice (BCS, Muta in SIP – smo pooblaščeni serviserji SIP-ovih strojev s SIP certifikatom).

Popravilo kardanov – smo uradni uvozniki delov za kardane, zato našim strankam še toliko lažje nudimo tudi popravila najrazličnejših vrst kardanov

Zamenjave stekel – v našem podjetju lahko po naročilu dobite stekla za vse blagovne znake traktorjev oz. za kabine najrazličnejših dimenzij, poleg tega pa Vam lahko nova stekla po želji tudi namestijo napši strokovnjaki (da se ne mučite ali celo poškodujete novega stekla).

Servis akumulatorjev – prodajamo tudi akumulatorje za traktorje in avtomobile različnih moči ter oblik, pri čemer nudimo popuste do 20% ter do 2 leti garancijske dobe. Prav tako smo strokovno usposobljeni za izvajanje servisov na akumulatorjih.

Da vam bo vaša kmetijska mehanizacija “služila” dolga leta nas čimprej kontaktirajte.

Naročnik oglasa je Klasje d.o.o.

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.