Naslovnica Oglaševanje Za najboljšo rešitev mrzlih dni Weishaupt toplotna črpalka poskrbi

Za najboljšo rešitev mrzlih dni Weishaupt toplotna črpalka poskrbi

Avtor: Spletno Uredništvo

Si želite ogreti vaše domovanje hitro, enostavno in učinkovito? Rešitev predstavlja ogrevanje s toplotno črpalko Weishaupt, ki je najbolj optimalen način ogrevanja za moderen stil življenja. Ne glede na to, ali gre za zajem toplote iz zraka, zemlje ali podtalnice, pričakujete lahko varčno in absolutno zanesljivo obratovanje vaše naprave.

Foto: https://eurostil.si/wwp-ls-k/

Poslovite se od predpotopnega načina ogrevanja doma s pomočjo peči na drva ali kurilno olje ter drugih dotrajanih sistemov ogrevanja in si zagotovite sodobno ogrevanje s toplotno črpalko Weishaupt. Gre za enostaven sistem ogrevanja, ki uporabnikom omogoča preprosto gretje doma zgolj s pritiskom na tipko. Poleg tega lahko toplotno črpalko upravljate tudi na daljavo, in sicer preko mobilnega telefona, tabličnega računalnika ali druge »pametne« naprave. Tako vam ne bo več treba vašega dragocenega časa zapravljati za pripravo skladovnice drv, ravno tako lahko za vedno rečete zbogom nalaganju drv v peč vsakih nekaj ur.

Ena največjih prednosti toplotne črpalke Weishaupt je zagotovo njeno neprestano delovanje, zaradi česar je v hiši ali stanovanju neprestano prijetno toplo, ravno tako je ves čas na voljo topla voda. Premoč napram drugim načinom ogrevanja pa so nedvomno tudi nizki stroški delovanja. S toplotno črpalko Weishaupt boste tako prihranili svoj denar, pa tudi svoje živce. Ne samo, da je zelo varčna kar se tiče porabe energije, temveč spada med najtišje toplotne črpalke na tržišču, zaradi česar se sploh ne boste zavedali, da opravlja svojo nalogo. Zagotovo pa boste čutili prijetno toploto v prostoru, ki ga ogreva.

Foto: https://eurostil.si/wwp-ls-k/

Ne odlašajte in si svojo toplotno črpalko Weishaupt zagotovite še danes v podjetju Eurostil iz Zagorja ob Savi. Podjetje EuroStil nudi širok izbor Weishaupt toplotnih črpalk, med katerimi boste zagotovo našli tisto, ki ustreza vašim potrebam in željam. Za najhitrejše in najbolj učinkovito ogrevanje lahko izbirate med kar petimi različnimi toplotnimi črpalkami:

1. Weishaupt Split toplotne črpalke (WWP LS)

Weishaupt Split toplotna črpalka je brezhibno usklajen energijski paket. Vse tri komponente se dobavijo kot sistemski paket – z vsem, kar je potrebno za profesionalno namestitev. Notranja enota združuje celoten hidravlični priklop vključno z vgrajeno raztezno posodo, sistem za izločanje greza, obtočno črpalko ter odzračevalni in varnostni sistem. Vključuje tudi celotno upravljalno in regulacijsko tehniko ter je, kar zadeva njeno funkcionalnost, prav tako logična in razumljiva kot Weishauptovi stenski kondenzacijski sistemi. Zunanja enota zagotavlja dobavo toplote v hišo. Vrsta inovativnih tehničnih podrobnosti, kot so dvojni batni rotacijski kompresor in BiFlow-ekspanzijski ventil ali lopatice ventilatorja, optimirane v vetrovniku, poskrbijo, da obratuje zunanja enota učinkovito in zelo tiho – in sicer zanesljivo do -20 °C. Novi Weishaupt hranilniki Eco izkoriščajo princip termos steklenice za še boljšo izolacijo.

Vendar to še ni vse. Weishaupt toplotna črpalka Split se lahko pri visokih zunanjih temperaturah enostavno uporablja tudi za hlajenje hiše. Pri tem lahko izbirate med štirimi različicami toplotne črpalke glede na njeno zmogljivost, ki vsaka zase prepričuje s svojim razmerjem med ceno in zmogljivostjo ter s prilagodljivimi možnostmi namestitve.

2. Weishaupt Split toplotne črpalke z integriranim gretjem sanitarne vode (WWP LS K)

Split toplotna črpalka WWP LS K z ogrevanjem sanitarne vode je preverjena rešitev v tesnih prostorih. Notranja enota uveljavljene Split toplotne črpalke WWP LS natančno prilagojeno dopolnjuje hranilnik WAS Eco s 165 l prostornine. Kompaktna sistemska kombinacija odlično izkorišča razpoložljiv prostor za postavitev in oskrbuje manjša ter srednje velika gospodinjstva zanesljivo in ekonomično s toploto ter toplo sanitarno vodo.

3. Weishaupt Biblock (WBB)

Gre za Weishauptovo novo modulacijsko toplotno črpalko, ki jo odlikuje zelo tiho in učinkovito delovanje in predstavlja premium izdelek za novogradnje ali modernizacije. Biblock ima prednosti monoblock toplotne črpalke ter je zaradi zunanje in notranje enote fleksibilna kot Split toplotna črpalka. Za razliko od drugih Split toplotnih črpalk, se kompresor namreč ne nahaja v zunanji enoti temveč v notranji enoti, kar je razlog za njeno tiho delovanje, pa tudi učinkovito delovanje, saj ne prihaja do izgub pri transportu od zunanje do notranje enote.

4. Weishaupt toplotne črpalke za sanitarno vodo (WWP T)

Weishauptove toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode omogočajo regenerativno in ekonomično oskrbo stanovanj in hiš s toplo vodo – neodvisno od ogrevalnega sistema. Zato so izredno primerne za obnovo stanovanj ter eno ali dvodružinskih hiš. Glavni vir energije toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode je razpoložljiv okoliški zrak.

5. Weishaupt portal za energijsko upravljanje in aplikacija

Olajšajte si življenje. S pomočjo aplikacije za pametne telefone in tablične računalnike lahko ogrevanje svojega doma udobno nadzorujete in upravljate iz dnevne sobe, z vrta ali ko ste na poti. To deluje tako preprosto kot upravljanje z daljinskim upravljalnikom. Weishaupt energijski upravljalnik (WEM) vsebuje asistenco za zagon naprave, ki omogoča pripravljenost za štart v samo nekaj korakih, kar nam prihrani čas in stroške. Enostaven in razumljiv zagon poveča varnost delovanja in varuje pred napakami pri nastavitvi.

Foto: https://eurostil.si/wwp-ls/

Za dodatne informacije o delovanju posamezne toplotne črpalke, postopku njene namestitve ali za kakršnakoli druga pojasnila so vam v podjetju EuroStil vedno na voljo s prijaznimi odgovori, usmeritvami in pojasnili. Zato ne odlašajte in si svoje odgovore ter ustrezno toplotno črpalko zagotovite še danes v podjetju EuroStil.

Naročnik oglasa je EUROSTIL, Andrej Remih s.p.

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.