Naslovnica Trendi Wynona Ryder in Keanu Reeves sta se poročila že pred 26 leti!

Wynona Ryder in Keanu Reeves sta se poročila že pred 26 leti!

Avtor: Spletno Uredništvo

V svetu filma je novica dneva, da sta zvezdnika Wynona Ryder in Keanu Reeves poročena. Kot da to ni dovolj presenetljivo, naj bi bila poročena že 26 let. In kar je še najbolj neverjetno, niti slavna igralca pravzaprav nista povsem prepričana, ali sta zares poročena.  

winona ryder keanu reeves 2Stara fotografija prizora iz filma Bram Stoker’s Dracula, ki je nastala leta 1992 (foto: consequenceofsound.ne)

 

Nenavadna zgodba o poroki izvira iz leta 1992, ko sta mlada in perspektivna filmska igraca Wynona Ryder in Keanu Reeves igrala v filmu ‘Bram Stoker’s Dracula’, ki ga je režiral Francis Ford Coppola. Poleg Anthonya Hopkinsa in Garya Oldmana sta bila Wynona in Keanu Reeves osrednja lika v predelavi filmske klasike, ki je takrat nastala v režiji slavnega režiserja.

V flimski zgodbi je tudi scena, v katerem se Wynona Ryder in Keanu Reeves poročita. To seveda običajno ne bi štelo za uradno, zakonito poroko. Toda Coppola je za cekvenega moža, ki vodi obred v tem prizoru, uporabil resničnega romunskega duhovnika. Če je slednji opravil ceremonial kot se spodobi, sta Wynona in Keanu dejansko cerkveno poročena. In to že lepih 26 let. 

Sicer tudi igralca sam nista povsem prepričana, ali je bil obred povsem veljaven, kot zanalašč pa je novica o poroki pricurljala v javnost med snemanjem novega skupnega filmskega projekta ‘zakonskega para’. Wynona Ryder in Keanu Reaves namreč pravkar snemata film s pomenljivim naslovom ‘Destinacija poroka’ (Destination Wedding). Sicer igralca v resničnem življenju nista nikoli bila par, vsaj doslej (še) ne.  

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.