Naslovnica Magazin V prodaji je nova serija pametnih telefonov Galaxy S20

V prodaji je nova serija pametnih telefonov Galaxy S20

Avtor: Spletno Uredništvo

Z družbe Samsung so napovedali, da so težko pričakovani Samsung Galaxy S20 pametni telefoni bodo od danes naprej na prodaj tudi v Sloveniji. Sicer ni točno znano, kje jih je v trenutnih razmerah sploh moč kupiti. Znane pa so priporočene maloprodajne cene – Galaxy S20 909 evrov, Galaxy S20+ 1.009 evrov ter Galaxy S20 Ultra 1.369 evrov.

V prodaji je nova serija pametnih telefonov Galaxy S20Serija pametnih telefonov Galaxy S20 se ponaša z vrhunsko kamero (foto: Grayling) 

 

Zadnja novost družbe Samsung so pametni telefoni serije Galaxy S20. Slednji se ponašajo z novo vrhunsko kamero, v kateri so združili umetno inteligenco z inovativnim Samsung slikovnim senzorjem ter tako poskrbeli za izjemno kakovosten nivo posnetkov. Zaradi povečane ločljivosti kamere je še lažje kasnejše upravljanje s posnetki, saj se jih lahko obreže ali poveča, ne da bi pri tem izgubili na kakovosti.

»Galaxy S20 in S20+ imata kamero s 64 milijoni svetlobnih pik. Galaxy S20 Ultra nudi kamero z 108 milijoni svetlobnih pik. Večji senzor zajame več svetlobe, tako je kakovost posnetka odlična tudi pri šibkejši svetlobi. Galaxy S20 Ultra zahvaljujoč tehnologij nona-binninga, ki na ravni senzorja združi devet svetlobnih pik v eno, vključuje še možnost dinamičnega preklopa med ločljivostma med 108 in 12 milijoni svetlobnih pik,« so pojasnili s Samsunga.

Dodali so še, da pri modelu Galaxy S20 Ultra uporabljajo umetno inteligenco za obdelavo posnetkov ter za ohranjanje kakovosti pri visokih stopnjah povečave, omogočajo pa tudi do stokratno povečavo. Pametni telefoni serije Galaxy S20 vključujejo 5G tehnologije, so tudi najvarnejše Samsung naprave doslej. Knox varnostna platforma skrbi za programsko in za strojno opremo, telefoni pa imajo vgrajen imajo tudi nov procesor, ki prav tako ščiti pred napadi na strojno opremo.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.