Naslovnica Trendi Številne televizijske novosti na vseh petih programih Pro Plusa

Številne televizijske novosti na vseh petih programih Pro Plusa

Avtor: Spletno Uredništvo

Od minulega konca tedna so se izrednim razmeram v državi prilagodile tudi vse največje televizijske mreže. Med njimi je tudi družba Pro Plus, ki razpolaga z največ programi – POP TV, Kanal A, KINO, BRIO in OTO, ponudba pa obsega tudi spletno videoteko VOYO. Novosti so številne in naj bi gledalcem olajšale prva dva tedna karantene.

Številne televizijske novosti na vseh petih programih Pro PlusaV filmu ‘Ameriške prevare’ bodo v soboto zvečer igrali Christian Bale, Bradley Cooper in Amy Adams (foto: PR Pro Plus).

 

Pri družbi Pro Plus so se najprej posvetili informativnemu delu svojih programov, ki so ga zaradi epidemije še okrepili in razširili. Novinarjem oddaje ’24UR’ so se na POP TV  pridružili novinarji Kanala A oziroma oddaj ‘Svet’ na Kanalu A in ‘Preverjeno’. 24ur je tako na sporedu petkrat dnevno in sicer ob 10.00, 12.55, 16.30 in 18.55, nato pa bo ob različnih večernih terminih sledila še oddaja ’24UR zvečer’.

Glede ostalih novosti na POP TV se v četrtek začenja nova sezona največjega kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija, ki bo na sporedu vsak četrtek in petek ob 20.00. Serija ‘Najini mostovi’ bo tako na vrsti od ponedeljka do srede ob 20. uri, oddaja ‘Delovna akcija’ pa bo odslej na programu vsako nedeljo ob 20. uri. Novost je tudi jutranji otroški program na POP TV in sicer med 7. in 9. uro.

»V petek, po kuharskem šovu MasterChef Slovenija, sledi film Ta veseli dan (License to Wed), v soboto ob 20.00 Cameron Diaz v visokih petah v filmuHude učiteljice (Bad Teacher), ob 22.15 pa večkrat nagrajena uspešnica ‘Ameriške prevare0 (American Hustle) z odlično igralsko zasedbo: Christian Bale, Bradley Cooper in Amy Adams,« sporočajo s POP TV. Na Kanalu A pa bo novosti še precej več. 

Seznam začenja premiera policijske serije ‘S.W.A.T’ – ‘Specialci’, ki obeta 2 epizodi na dan od ponedeljka do četrtka ob 20. uri. Sledijo filmi ‘Bes titanov’ (Wrath of the Titans) Pike ta petek in ‘Odkupnina’ (Ransom) prihodnji petek. Sobotni večeri bodo ob 20. uri rezervirani za družinske filme – Pink Panter 1 in prihodnjo soboto Pink Panter 2. Takoj za obema komedijama se bo nadaljevala serija kultnih filmov franšize 007 – ‘Mož z zlato pištolo’ (The Man with the Golden Gun) ter ‘Živi in pusti umreti’ (Live and Let Die).

Ker je zaradi pandemije koronavirusa COVID -19 v zadnji dneh ves šport doma in v tujini povsem zamrl, so na Kanalu A prisluhnili predlogom gledalcev, da predvajajajo nekaj najbolj nepozabnih tekem slovenskih reprezentance. V soboto bodo tako že od dopoldneva na vrsti tri ključne tekme srebrne slovenske odbojkarske reprezentance z zadnjega EP, v nedeljo dopoldan pa se bo zvrstila serija treh nastopov slovenske košarkarske izbrane vrste na poti do zgodovinskega zlata na EP v košarki leta 2017.

Na filmskem programu KINO sta vsak večer po 20. uri na vrsti dva filma zapored, pri čemer bo v naslednjih dneh večina komedij, a tudi kakšen odličen film iz drugih žanrov se bo našel. Na programu BRIO gledalcem nudijo popularne serije, kot so ‘Črni seznam’ (Black list) in slavni ‘Prijatelji’ (Friends), medtem ko so za najmlajše ves dan na ogled risanke in sicer na otroškem programu OTO.

Če vse to ne bi bilo dovolj, pa je na voljo še spletna videoteka VOYO, ki se ponaša z zakladnico več kot pet tisoč priljubljenih filmov, serij, dokumentarcev in športnih vsebin.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.