Naslovnica Magazin V petek na police trgovin prihaja nova serija Galaxy S21 pametnih telefonov

V petek na police trgovin prihaja nova serija Galaxy S21 pametnih telefonov

Avtor: Spletno Uredništvo

V petek se bo v Sloveniji in še sedmih državah širše regije začela prodaja nove serije Galaxy S21 pametnih telefonov. Zato so pri Samsungu pripravili spletno promocijo s posebnimi gosti – smučarko Ilko Štuhec, angleško astronavtko Helen Sharman in hrvaško pevko Franka Batelić, kjer so predstavili serijo Galaxy S21 in še vrsto drugih novosti.

Tako izgleda nova serijo Galaxy S21 pametnih telefonov (foto: grayling.com/Samsung)

 

Predstavniki južnokorejskega tehnološkega velikana – družbe Samsung so na za predstavnike medijev iz osmih držav v širši regiji predstavili novo serijo Galaxy S21 pametnih telefonov, najnovejše Galaxy Buds Pro brezžične slušalke in Galaxy SmartTag označevalnik. Med gosti dogodka so še posebej izstopali slovenska smučarka Ilka Štuhec, angleška astronavtka Helen Sharman in hrvaška pevka Franka Batelić. Žal pa s Samsunga niso poslali nobene fotografije s tega dogodka.

Ne glede na to bo v petek 29. januarja v slovenske trgovine vstopila nove serija Samsung pametnih telefonov Galaxy S21. Nova serija se ponaša s številnimi sodobnimi inovacijami, izjemno povezljivostjo in vrhunsko zmogljivostjo. Model Galaxy S21 Ultra je na primer zasnovan z unikatno konturno rezano obliko kamere, ki omogoča zajem kinematografskega 8K videoposnetka in izrez izjemnih slik, vse v eni potezi.

Modela Galaxy S21+ 5G in S21 pa prinašata revolucijo v snemanju videoposnetkov z 8K ločljivostjo, saj le-ta presega kinematografsko kakovost, hkrati pa omogoča ustvarjanje izjemnih fotografij iz videoposnetkov. Poleg tega Galaxy S21 Ultra nudi glavno kamero s štirimi objektivi (ultra širok, širok in dvojni tele-objektiv) in vključuje 108 MP pro senzor, s katerim lahko uporabnik zajame 12-bitne HDR fotografije s 64-krat bogatejšimi barvami.

Pri Samsungu trdijo, da je Serija Galaxy S21 je pravi magnet za oči, morebitne kupce pa bo najbrž bolj zanimala cena ‘magneta’. S Samsunga so sporočili, da bo priporočena maloprodajna cena za Galaxy S21 849 evrov, za Galaxy S21 bo cena 1049 evrov in za model Galaxy S21 Ultra 1249 evrov.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.