Naslovnica Oglaševanje Tom-Met Avtostekla

Tom-Met Avtostekla

Avtor: Spletno Uredništvo

Specialisti za popravila, zamenjave starih in vgradnje novih stekel na vseh vrstah osebnih in tovornih vozil….

Specialisti za popravila, zamenjavo in vgradnjo novih stekel na vseh vozil….(foto: Enter Point Slovenija)

 

Poškodovano vetrobransko steklo je nekoč za lastnika motornega vozila predstavljalo veliko težavo. A se časi spremenili in danes zagotovo ni več tako. Podjetje Tom-Met Avtostekla, ki obstaja od leta 2001, je namreč specializirano za vsa popravila, zamenjave starih in vgradnje novih stekel na vseh vrstah osebnih in tovornih vozil.

Pikolovska skrb za naše stranke in uporaba vrhunskih sodobnih materialov sta pripomogli k temu, da se je podjetje hitro razvilo, zato smo lahko danes upravičeno ponosni na naš poslovni objekt v Cerknici z najširšo ponudbo avtostekel v mestu in v širši okolici.

Del zaslug za naš poslovni uspeh ima tudi naša odzivnost, saj vaše težave v servisu odpravimo ekspresno hitro – že v roku dveh ur. Pri storitvi se prilagajamo vsem potrebam, času na razpolago in željam naših strank, tako da lahko popravila brez težav izvedemo tudi na vašem domu. Tako krepko prihranite na času, predvsem pa se vam z razbitim vetrobranskim steklom ni potrebno voziti naokrog, kar lahko hitro postane nevarno.

Težave vašega stekla odpravimo ekspresno hitro….. (foto: tom-met.si)

 

Pri poškodbah avtostekel je najprej potrebno oceniti, ali je steklo možno sanirati, ali pa ga je potrebno zamenjati. Če je na primer poškodba vašega sprednjega vetrobranskega stekla večja od kovanca za 2 evra, potem je zamenjava neizbežna. Če pa gre za poškodovano stransko ali zadnje steklo, pa je zamenjava običajna že pri precej manjših poškodbah.

Po oceni je na vrsti poseg. V podjetju Tom-Met Avtostekla vam lahko popravimo ali zamenjamo vsako steklo na vozilu katerekoli znamke ali modela, pri čemer vedno jamčimo za kakovost našega dela. Na zalogi imamo pestro paleto različnih vrst stekel, tudi tista za starejša vozila. Pri montaži stekel vedno ravnamo izjemno pazljivo, uporabljamo samo najboljša orodja in vrhunska lepila. Pomembno pa je tudi, da smo pri delu zelo učinkoviti in da ne potrošimo niti minute vašega dragocenega časa po nepotrebnem.

Če pa iz različnih vzrokov ne morete obiskati naših prostorov v Cerknici, potem vam je na razpolago naša terenska služba. Nudimo namreč storitev zamenjave avtostekel na terenu in sicer za področje celotne Slovenije. Pri tem vam tudi na vašem domu garantiramo enako kakovostno menjavo kot v našem servisu.

Popravila izvajamo tudi na terenu…..(foto: tom-met.si)

 

Kot dokazano zanesljivi vrhunski specialisti za popravilo oziroma menjavo vetrobranskih stekel že vrsto let sodelujemo tudi z večino največjih slovenskih zavarovalnic. Zato lahko še dodatno poenostavimo življenje naših strank, saj cenitev škode stekla lahko naredimo kar pri nas. Zakaj bi izgubljali čas drugje – s seboj prinesete veljavno vozniško dovoljenje, prometno dovoljenje ter zavarovalno polico. Vse ostalo uredimo mi.

TOM MET D.O.O. – Vso Slovenijo osvajamo s kakovostjo!

 

Menjava avtostekel Tom Met d.o.o.
Podskrajnik 55
1380 Cerknica

Kontakti:
Tel: +386 (0) 1 709 68 06
Gsm 1: +386 (0) 40 900 600
Gsm 2: +386 (0) 40 900 777
E-mail: info@tom-met.si
Spletna stran: www.tom-met.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 8:00 do 16:00 ure
Sobota in nedelja: zaprto

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.