Naslovnica Oglaševanje Restavracija Etno Eden – najboljše balkanske specialitete daleč naokoli

Restavracija Etno Eden – najboljše balkanske specialitete daleč naokoli

Avtor: Spletno Uredništvo

Ko si zaželite balkanskih specialitet, smo tukaj za vas….

Najboljše kulinarične balkanske specialitete daleč naokoli….(foto: Enter Point Slovenija)

 

Restavracija Eden oziroma Etno Eden je najstarejša restavracija v občinah Slovenske Istre, ki je specializirana za kulinarične specialitete z območja Balkana. Več kot 30 let se nahajamo na isti, zelo enostavno dosegljivi lokaciji v Kopru, natančneje v mestni četrti Olmo.

V vseh teh dolgih letih smo nahranili na tisoče lačnih želodcev, zaradi naše originalne, kvalitetne in zelo pestre ponudbe pa se vsi naši gostje radi vračajo na obisk. Zanje imamo tik ob restavraciji na voljo urejeno parkirišče, ki ga do vhoda v Restavracijo Etno Eden loči le nekaj korakov.

Notranjost našega gostinskega lokala nudi obiskovalcem prijeten občutek topline doma, saj smo pri notranji opremi prostorov uporabili veliko lesa. Vendar pa brez odlične domače balkanske kuhinje in prijaznosti našega osebja vse ostalo ne bi zadostovalo.

Poleg klasične balkanske hrane vam nudimo tudi različne balkanske pijače, sicer pa smo skozi leta dopolnili našo ponudbo tudi z drugimi, tudi ne-mesnimi jedmi, tako da se pri nas res prav za vsakogar najde nekaj okusnega.

Za vas, cenjene stranke, pa v najboljši balkanski restavraciji daleč naokrog, skrbimo tudi z ugodnimi cenami, urejenim in čistim ambientom ter z vrhunskimi kuharji, oziroma kar kuharskimi mojstri.

Odlična hrana, prijeten ambienet in prijazno osebje so naši glavni aduti….(foto: facebook.com/restavracijaeden)

 

Balkanske specialitete

V naši izjemno bogati ponudbi so številne klasike balkanske kuhinje, kot tudi nekatere morda malce manj znane, a kljub temu izjemno okusne jedi. Ob petkih pečemo odojke, ob nedeljah pa jagenjčke na žaru.

Nato moramo omeniti naše gurmanske čevapčiče in pleskavice, pa ražnjiče, mesne plošče, številne različne vrste vešalic in tudi mučkalic. K vsem tem specialitetam še posebej lepo prija pravkar pečena vroča lepinja iz domače peči.

Na našem seznamu dobrot so še Karađorđev zrezek, svinjska rebrca in poseben domači narezek. Seveda brez pasulja in prebranca v ponudbi balkanskih specialitet enostavno ne gre, poleg tega pa za vas kuhamo tudi ‘bakin lonac’, piščančji paprikaš, polnjene paprike, sarmo, čufte…

K vsem omenjenim jedem se zelo lepo prilegajo kajmak, beli sir, ajvar, šopska solata, ‘urnebes’ in kislo zelje, ki ga pripravljamo na različne načine. Nudimo vam tudi telečjo in piščančjo obaro.

Podobno visok položaj, kot ga v balkanski kulinariki zasedajo ‘čevapi’ in pasulj, pa ima nedvomno tudi burek. Zato imamo na našem jedilniku tudi zelo okusen domač burek.

Ostale jedi

Poleg široke ponudbe klasične balkanske kuhinje smo naš jedilni list še dodatno dopolnili z govejo juho, telečjo enolončnico, testeninami s piščancem, govejim golažem in dunajskim zrezkom s prilogo.

Posebej pa bomo omenili tudi ponudbo različnih brezmesnih jedi, med katerimi so običajno najbolj priljubljene razne vrste zelenjave z žara.

Za večje skupine

Poleg dostopnosti lokacije, urejenosti in čistosti prostorov, vljudnega osebja, pestre ponudbe, vrhunske balkanske hrane in ugodnih cen pa smo vam na voljo tudi za skupine. Naša restavracija je namreč dovolj prostorna, da sprejemamo tudi rezervacije za večje število oseb.

Ta ponudba velja tako za rojstne dneve, poroke in rojstva otrok, kot tudi za poslovna kosila in večerje, priložnostne team-buildinge ter zaključne zabave ob koncu leta.

Prepustite se užitkom pravih gurmanskih pleskavic….(foto: facebook.com/restavracijaeden)

 

Restavracija Etno Eden – ko se vam hrana iz najboljše balkanske kuhinje kar sama stopi v ustih!

 

Restavracija Etno Eden
Prisoje 7
6000 Koper

Kontakt:

Tel: +386 (0)59 027 676

Delovni čas

pon.: 11:00–22:00
tor.: 11:00–22:00
sre.: Zaprto
čet.: 11:00–22:00
pet.: 11:00–00:00
sob.: 12:00–00:00
ned.: 12:00–22:00

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.