Naslovnica Oglaševanje Stare metode ne odpirajo novih vrat

Stare metode ne odpirajo novih vrat

Avtor: Spletno Uredništvo

Koncept vrat je zabeležen že na poslikavah v egipčanskih grobnicah, kjer so ta naslikana kot enojna ali dvojna vrata iz lesa.

Foto: nomis-psp.com

Znanstveniki predvidevajo, da te slike vrat prikazujejo vrata v posmrtno življenje. Najstarejše odkrita vrata so bila iz lesa, v večini ne uokvirjena zaradi narave suhega podnebja. Skozi zgodovino lahko vidimo razvoj vrat, ki sega od uporabe različnih materialov pa do novih metod za okraševanje in novih mehanizmov. V starogrških in rimskih časih so tako vrata bila že eno, dvo ali trokrilna, drsna in celo zložljiva. Vrata so uokvirjali v bron in ostale kovine s katerimi so razpolagali. Prva avtomatska vrata so zabeležena v času rimskega Egipta, izdelana pa so bila na Kitajskem, saj so bila nameščena v kraljevi knjižnici takratnega cesarja Yanga of Suija. Vrata je bilo možno aktivirati s senzorjem stopala, poganjala pa jih je voda. Tako, kot bi lahko rekli skoraj za vse produkte, ki jih uporabljamo v našem vsakdanu, so tudi vrata z razvojem tehnologije doživela izmerne napredke.

Seznama materialov in dizajnov, ki jih dandanes uporabljajo za izdelavo vrat, sta izredno dolga. Vhodna, garažna, notranja, balkonska, dvižna, industrijska, steklena, eno ali več krilna, zložljiva, rotirajoča, neprebojna, protivlomna, ročna, avtomatska, na harmoniko in še bi lahko naštevali. Brez vrat si marsikdo ne more predstavljati življenja. Vrata nam danes predstavljajo neko varnost, toploto ter predvsem zasebnost. Vrata, ki jih imamo v objektih največkrat služijo namenu zasebnosti in kot protihrupna izolacija.

Vhodna vrata objekta pa poleg zasebnosti nudijo dodatno zvočno izolacijo, za hrupe iz zunanjega okolja, dajejo nam večji občutek varnosti zaradi protivlomne zaščite, ponujajo pa nam tudi toplotno izolacijo in preprečujejo izgubo toplote iz objektov.

Tako kot okna in drugi elementi, ki so ključnega pomena za stabilnost, varnost in zanesljivost objektov, morajo tudi vrata zagotavljati določene standarde kakovosti. Vrata morajo biti trajna, trdna, trpežna, stabilna, zagotavljati morajo tako zvočno kot tudi hrupno izolacijo, hkrati morajo biti prilagojena prostoru, kjer bodo uporabljena. Vrata, ki jih uporabljamo zunaj objektov kot so garažna in vhodna vrata, morajo biti zgrajena iz trpežnih materialov oziroma morajo biti zaščitena pred vsemi vremenskimi vplivi. Navsezadnje pa morajo vrata zadovoljevati potrebe in zahteve kupcev in uporabnikov.

Pri izbiri vrat ima največji vpliv cena in sama arhitektura objekta za katerega izbiramo vrata, bivalne navade uporabnikov oziroma možne omejitve uporabnikov, v primeru invalidnosti ali drugih posebnih potreb. Velikokrat na izbiro vrat vpliva tudi trenutna »moda« oziroma trenutni trendi v svetu stavbnega pohištva.

Foto: nomis-psp.com

Vhodna vrata, proizvodnja in montaža le teh, so zelo visokega pomena v našem vsakdanu saj so dejavnik, ki močno vpliva na naš občutek varnosti in zasebnosti. Izbira primernih oziroma pravih vrat za nas je pa mnogokrat zahtevna naloga.

V podjetju Nomis PSP – Renata Zanjkovič s. p., proizvodnja stavbnega pohištva, prav zato poskrbijo, da njihove stranke izberejo vrata, ki najbolje zadovoljijo vse njihove potrebe ter želje. Pri tem se zavzemajo za proizvodni in montažni proces najvišje kakovosti.

V podjetju ponujajo veliko izbiro stavbnega pohištva, med drugim tudi vhodna vrata. Ponujajo vrata Inautic e fort 85/85+ s trojnimi tesnili, možnostjo pohodnega alu praga in dodatke okrasnih steklenih polnil. Vsa vrata so opremljena z inox kljukami, ki so lahko deljive ali ovalne oziroma sestavljene po želji. V ponudbi imajo tudi vrata, ki omogočajo avtomatsko zaklepanje in vrata s protivlomno zaščito.

Podjetje Nomis PSP skrbi, da so njihova vhodna vrata, proizvodnja in montaža le teh, izdelana iz najkakovostnejših materialov in dosegajo zahteve še najbolj zahtevnih strank, oziroma, da je storitev montaže izpeljana strokovno in profesionalno ter seveda kakovostno. Zato se poslanstvo podjetja glasi: »Zavezujemo se vam pomagati pri odločitvi o nakupu novega stavbnega pohištva in sicer tako, da na koncu ne boste le zadovoljni temveč navdušeni nad izbiro.«. Podjetje se za proizvodnjo in montažo izdelkov poslužuje najnovejših metod, kar zagotavlja izdelke najvišje kakovosti.

Družinsko podjetje Nomis PSP – Renata Zanjkovič s. p., proizvodnja stavbnega pohištva, zagotavlja vhodna vrata vrhunske kakovosti, ki dosegajo vse proizvodne in funkcijskestandarde in zagotovo zadovoljijo vse želje in potrebe, še najbolj zahtevnih kupcev. Podjetje jamči za kakovost svojih proizvodov ter storitev proizvodnje in montaže izdelkov. Svoje izdelke in storitve uspešno prilagajajo zahtevam trga in se tako učinkovito spopadajo s tržnimi izzivi. Temu priča tudi dejstvo, da podjetje na Slovenskem trgu, dobičkonosno posluje že vse od leta 2010. Tako proizvodno kot tudi montažno osebje je strokovno izobraženo, zato storitve izvajajo strokovno in učinkovito. Vhodna vrata, proizvodnja in montaža le teh, s strani podjetja Nomis PSP, bodo vaše zgradbe in objekte osvežila ter vam dodala visoko mero varnosti in zaščite.

Foto: nomis-psp.com

V kolikor se zanimate, za nakup in montažo novih vhodnih vrat, je podjetje Nomis PSP prava izbira za vas in vaše želje.

Naročnik oglasa je NOMIS PSP, Renata Zanjkovič s.p.

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.