Naslovnica Oglaševanje Pogled v dušo

Pogled v dušo

Avtor: Spletno Uredništvo

Pri vseh zgradbah, pa naj bo to stanovanjska hiša, stanovanjski blok, poslovna ali verska zgradba, je zunanjost tista, ki nam pripoveduje zgodbo zgradbe, brez, da bi vanjo vstopili….

Foto: nomis-psp.com

Torej, če je obraz nekaj, kar pri človeku naprej opazimo in so oči okna človeške duše, se lahko podobno reče za okna, ki skupaj s fasado in vrati, pritegnejo naš pogled na zgradbo. Mogoče bolje rečeno, so okna nekakšen dvostranski portal, ki na eni strani omogočajo pogled v dušo zgradbe, z druge strani pa pogled v dušo sveta okoli nas.

Začetki oken segajo daleč v preteklost, saj so prvi zametki koncepta okna zabeleženi že v 13. stoletju pred našim štetjem. Takrat, so ta bila le odprtine v steni ali na strehi, ki so služila za prepuščanje svetlobe tekom dneva. Kasneje so okna začeli pokrivati z blagom, živalsko kožo in nenazadnje z lesom, tako so prebivalci bili zaščiteni pred vremenskimi vplivi. Naslednji korak v razvoju, je bil okvir oken, za katerega so uporabljali različne materiale s katerimi so takrat razpolagali. Zametki stekla kot materiala za zapiranje odprtin v oknih so se prvič pojavili v času rimskega Egipta, na območju Aleksandrije. Mnogo let je minilo, da je proizvodnja stekla napredovala do stopnje, kjer je steklo postalo prozorno, še več pa, da je z napredkom tehnologije bila možna proizvodnja ravnega stekla večjih razsežnosti oziroma oken kot jih poznamo danes.

Fiksno, drsno, krilno, enojno, dvojno, eno ali dvokrilno, strešno, balkonsko, vitražno, termopan, blagajniško, lažno, avtomobilsko, to so le nekatere vrste oken, ki jih poznamo, proizvajamo in vsakodnevno uporabljamo. Sama okna, proizvodnja in montaža le teh pa morajo ustrezati visokim standardom kakovosti. V podjetju Nomis PSP – Renata Zanjkovič s. p., proizvodnja stavbnega pohištva, se prav zato, zavzemajo za proizvodnjo oken najvišje in najboljše kakovosti.

V podjetju proizvajajo okna, ki ščitijo pred, še tako silnimi vremenskimi razmerami in, ki pri tem dolgotrajno ohranjajo estetičen videz, okna, ki omogočajo naravno prezračevanje, nudijo zvočno izolacijo, zagotavljajo toplotno, UV, protipožarno in celo pred vlomno zaščito. Ponujajo tudi okna s stekli, ki zagotavljajo zasebnost ali, ki preprosto služijo okrasnemu namenu. Okna, proizvodnja in montaža izdelki narejena tako, da okenska tesnila vzdržujejo visoko raven zrakotesnosti in močno zaščito pred zunanjimi vplivi in hrupi, storitvi pa izpeljani strokovno, hitro, učinkovito ter ekološko. Tako izdelki kot tudi storitve pa so zelo cenovno dostopni in ugodni.

Foto: nomis-psp.com

Trend »hitre mode« je mogoče zaznati tudi pri gradnji in obnovi nepremičnin. Ker se v podjetju tega zavedajo se trudijo zadovoljiti vse zahteve in želje strank, pa naj so te, na prvi pogled, še tako zahtevne.

Njihova okna, proizvodnja in montaža sledijo hitro spreminjajočim se trendom trga, zato v podjetju uspešno in hitro prilagajajo svoje izdelke zahtevam povpraševanja. V podjetju sledijo poslanstvu s katerim se zavzemajo, da vam pomagajo pri odločitvi o nakupu novega stavbnega pohištva, tako, da boste na koncu, ne le zadovoljni s svojo izbiro, temveč boste nad njo navdušeni.

V ponudbi imajo visokokakovostna 6 in 7 komorna okna. Ponujajo zasteklitev kar do 54 mm, kar omogoča različne stopnje prevodnosti. Okna se ponašajo z enoročnim okovjem NT Sigenia, ki je testirano na podlagi več DIN standardih in je okronano z vsemi potrebnimi certifikati za zagotavljanje visokih standardov. Okovje se uporablja v sklopu vrtljivih, vrtljivo-nagibnih, nagibno-drsnih, dvižno-drsnih oken in balkonskih vrat. V podjetju ponujajo proizvodnjo in montažo oken in balkonskih vrat iz pvc materialov.

Dandanašnja novogradnja sledi trendom nepremičninskega trga, ki stremi k okolju prijaznim, energetsko učinkovitim in kar se, da »zelenim« objektom. Velikega pomena so tu prav okna. Ta zagotavljajo toplotno izolacijo oziroma pretočnost, s katero se zagotavlja nižje toplotno onesnaževanje okolja, hkrati varčevanje energije ter višja mera udobnosti in varnosti.

Družinsko podjetje Nomis PSP – Renata Zanjkovič s. p., proizvodnja stavbnega pohištva, zagotavlja okna najboljše in najvišje kakovosti, ki dosegajo vse zahtevane standarde in zagotovo zadovoljujejo vse želje in potrebe, še najbolj zahtevnih kupcev. Podjetje jamči za kakovost svojih proizvodov in svojih storitev proizvodnje in montaže izdelkov.

Na trgu uspešno poslujejo že vse od leta 2010. Uspešno se spopadajo s tržnimi izzivi in svojo proizvodnjo in storitve uspešno prilagajajo zahtevam povpraševanja. Tako proizvodno kot tudi montažno osebje je strokovno izobraženo, zato storitve izvajajo strokovno in učinkovito. Okna podjetja Nomis PSP, bodo vaše zgradbe in objekte olepšala in jim dodala dušo, vam pa pričarala pogled v dušo sveta, ki je okoli nas, saj vsako okno pripoveduje svojo zgodbo.

Foto: nomis-psp.com

V kolikor iščete podjetje, za nakup in montažo novih oken, lahko prenehate iskati, saj je podjetje Nomis PSP prava izbira za vas in vaše želje.

Naročnik oglasa je NOMIS PSP, Renata Zanjkovič s.p.

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.