Naslovnica Slovenija Snežne kepe bodo letos osrečile sto slovenskih družin

Snežne kepe bodo letos osrečile sto slovenskih družin

Avtor: Spletno Uredništvo

Družbi Henkel in Mercator sta se ponovno odločila pomagati Zvezi prijateljev mladine Slovenije oziroma socialno ogroženim družinam, ki jim je namenjena akcija ‘Snežne kepe sreče’. Tokrat bodo z darili osrečili 100 slovenskih družin.

 Prizor z lanske akcije Snežne kepe sreče (foto: FB ZPMS)

 

Družbi Henkel in Mercator sta se tokrat že tretjič odločili pomagati Zvezi prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) oziroma neposredno socialno ogroženim družinam. Za te družine v stiski so tudi tokrat pripravili akcijo ‘Snežne kepe sreče‘, v kateri bodo februarja razdelili oz. donirali posebne darilne bone. Dobrodelna akcija se je sicer začela že 1. decembra in bo trajala do konca januarja 2021.

Vsi potrošniki lahko torej z nakupom izdelkov Persil, Silan, Somat, Fa in Schauma v Mercatorjevih trgovinah še slaba dva tedna sodelujejo v eni najlepših dobrodelnih zimskih zgodb in s tem pomagajo slovenskim družinam v težavah. »Po lanskoletnem zimovanju, s katerim smo osrečili številne otroke, smo se tudi letos z velikim veseljem odzvali ponovnemu povabilu Henkla in Mercatorja.

Neizmerno smo hvaležni, še bolj pa družine v stiski, zato komaj čakamo mesec februar, ki nam bo po koncu leta 2020, pomenil nov veter v hrbet,« je ob tej priložnosti dejala Breda Krašna, generalna sekretarka ZPMS. Sicer Zveza prijateljev mladine Slovenije nadaljuje več kot šest desetletij dolgo tradicijo dobrodelnosti in pomoči, danes pa združuje 109 članic – Društev prijateljev mladih z vseh koncev Slovenije.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.