Naslovnica Magazin Slovenci bi lahko imeli pripombe zaradi cen

Slovenci bi lahko imeli pripombe zaradi cen

Avtor: Spletno Uredništvo

Južnokorejski tehnološki velikan Samsung na tržišča po vsem svetu nenehno plasira nove izdelke. Tako je na police slovenskih trgovin prav te dni prišel prepogljivi telefon Samsung Galaxy Z Fold2 5G. V sredo pa bo Samsung na voljo za pripombe kupcev oz. uporabnikov njegovih proizvodov.

Slovenci bi lahko imeli pripombe zaradi cen

Dragoceni prepogljivi pametni telefon Samsung Galaxy Z Fold2 5G je pravkar prišel v prodajo po vsem svetu, zataknilo pa se je prav v domovini Samsunga Južni Koreji in sicer zaradi prvelikega navala na rezervacije (foto: samsung.si)

 

Samsung na tržišča po vsem svetu nenehno plasira svoje najnovejše izdelke, posveča pa se tudi številnim promocijskim dejavnostim. V sredo, 23. septembra bodo pri južnokorejskem tehnološkem gigantu združili promocijo s servisom in z razvojem. Izpeljali bodo namreč virtualni dogodek ‘Galaxy Unpacked for Every Fan’, prek katerega bodo lahko uporabniki izdelkov serije Galaxy podjetju sporočili svoje pripombe in predloge za izboljšave.

Zato bodo pri Samsungu odprli posebno spletno povezavo in tako na enem mestu koncentrirali dragocene povratne informacije, kar bo nato družbi pomagalo izboljšati uporabniško izkušnjo ter morda tudi dalo kakšno novo zamisel za uvedbo dodatnih inovacij. Spletni dogodek se bo pričel ob 16. uri, najbrž pa se ga bo udeležil tudi kakšen slovenski kupec južnokorejskih artiklov.

Na police slovenskih trgovin prav je namreč prav prejšnji teden prišel prepogljivi telefon Samsung Galaxy Z Fold2 5G. Gre za predstavnika tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, ki se ponaša z dvema zaslonoma, dinamičnim zvokom, izboljšanim stereo učinkom in z več naprednimi zmogljivostmi večopravilnosti. Njegove osnovne prednosti naj bi bile povezljivost, hitrost in zanesljivost.

Morda pa bodo slovenski kupci pristojne pri Samsungu vprašali, zakaj je priporočena maloprodajna cena za ta pametni telefon za Slovenijo 1.999 evrov, če na Japonskem isti artikel po neuradnih podatkih stane med 1300 in 1400 evrov, v ZDA nekaj manj kot 1700 evrov, v Južni Koreji pa le nekaj več kot 1700 evrov.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.