Naslovnica Oglaševanje SERVING d.o.o. – tehnološke in transportne namenske naprave za različne industrijske panoge

SERVING d.o.o. – tehnološke in transportne namenske naprave za različne industrijske panoge

Avtor: Spletno Uredništvo

Profesionalno izdelane namenske naprave….

Smo vodilno podjetje na področju tehnoloških in namenskih naprav za različne veje industrije…(foto: osebni arhiv)

Podjetje SERVING d.o.o. je bilo ustanovljeno že leta 1992, prvotna osnovna dejavnost pa je bila servisiranje raznovrstne tehnološke opreme in strojev. Zaradi želje in potreb kupcev smo v teh 30 letih postopno močno razširili našo ponudbo storitev in izdelkov, prešli smo na tehnološko precej zahtevnejše produkte, hkrati pa smo tudi povečali število naših proizvodnih programov.

Skozi vsa ta leta si podjetje SERVING d.o.o. prizadeva kupcem na domačem in tujih trgih zagotoviti čim bolj celovite in kakovostne storitve na področju ponudbe raznovrstne tehnološke opreme, vključno z montažo in servisiranjem.

Smo resno, marljivo, ambiciozno in za najbolj zahtevne posege usposobljeno podjetje. Ves čas smo veliko vlagali v šolanje naših kadrov, nenehno smo širili proizvodne zmogljivosti in se vseskozi modernizirali, saj naš temeljni cilj ostaja zagotavljati našim strankam čim bolj visoko-kakovostne izdelke in storitve.

Poslovna vizija podjetja SERVING d.o.o. je postati vodilni proizvajalec tehnološke oz. industrijske opreme in zahtevnejših produktov s tega področja v celotni širši regiji. Prav tako želimo na širšem trgu še dodatno utrditi svoj položaj zanesljivega partnerja pri prodaji in tudi vzdrževanju tovrstne opreme.

Delo zaposlenih v našem podjetju temelji na dolgoletnih izkušnjah in visokem strokovnem znanju, poleg tega pa poudarjamo popoln posluh za vse potrebe in želje kupcev. Kakovost, roki izdelave, dostave in montaže, svetovanje in servis ter ugodna cena pa so tiste ključne lastnosti izdelkov in storitev, ki zanimajo naše stranke.

Zato želimo po eni strani čim bolje razumeti vse potrebe naše klientele, po drugi strani pa se želimo strankam čim bolj približati s svežimi, sodobnimi, odprtimi pristopi ter jim konstantno zagotavljati zelo visok nivo kakovosti.

Strateški cilj podjetja SERVING d.o.o je razvoj in dodatna posodobitev poslovanja, v katerem bo primarna digitalizacija prisotna na vseh nivojih. S tem želimo doseči več specifičnih ciljev, kot so skozi B2B stike izboljšati uporabniško izkušnjo vsem udeležencev v procesu (dobaviteljem, izvajalcem, kupcem), priti do obdelave podatkov preko CDL, optimizirati cene proizvodov in storitev, občasne stranke spremeniti v redne kupce, vpeljati inovativen model poslovanja in ob tem tudi dvigniti dodano vrednost.

PONUDBA

• izdelava tehnološke opreme za primarno proizvodnjo lesa (transportna oprema za skladišča okroglega lesa, transportna oprema za žagalnice in decimirnice, transportna oprema v proizvodnji lesne bio mase,…)
• izdelava tehnološke opreme za področje pridobivanja rud in peskov (dehidratorji, gumi-transporterji, zgoščevalniki, polžni transporterji,…)
• izdelava transportne opreme na separacijah odpadkov (dehidratorji, lamelni transporterji, polžni transporterji, ločna sita, pralni valji…)
• izdelava namenskih naprav za različne industrijske panoge (vibro presejalniki, vibro dozatorji, vibro mize, specialni namenski transporterji…)
• ostale storitve (izdelava in montaža jeklenih konstrukcij, rezervnih delov, usluge strojne obdelave – struženje, rezkanje, vrtanje…)

Vsi naši izdelki in storitve so izdelani oz. opravljeni na najvišji možni kakovostni način…(foto: osebni arhiv)

Za vsa ta delovna področja našim strankam nudimo projektiranje, pripravo vseh potrebnih dokumentacij, izdelavo strojev oz. naprav (opremljenih s pnevmatiko, hidravliko, elektriko, elektroniko) ter njihovo vzdrževanje in servisiranje.

O izjemno visoki kakovosti naših proizvodov in storitev najbolje pričajo naše reference. Poleg številnih slovenskih podjetij, med katerimi je tudi nekaj zelo velikih gospodarskih družb, so med našimi zadovoljnimi strankami tudi podjetja iz tujine, natančneje iz Avstrije, Italije, Hrvaške in Severne Makedonije.

Za vse dodatne informacije o našem proizvodnem programu vam je na naši spletni strani servingdoo.si na voljo poseben obrazec, na vsako vaše povpraševanje pa bomo z veseljem odgovorili v najkrajšem možnem času.

Ko boste potrebovali zanesljivega poslovnega partnerja, ne pozabite na nas….(foto: osebni arhiv)

Serving d.o.o. – kjer vam vse serviramo točno po vaših željah in tudi ‘na ključ’!

Serving d.o.o.
Polena 10
2392 Mežica

POSLOVNA ENOTA ŠROTNEK
Podgora 30a
2394 Kotlje

Kontakti:
Tel: +386 (0)2 821 51 25
Fax:+386 (0)2 821 51 24
E-mail: komerciala@servingdoo.si
Spletna stran: www.servingdoo.si

 

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.