Naslovnica Magazin Sennheiserjeve nove žične naglavne slušalke

Sennheiserjeve nove žične naglavne slušalke

Avtor: Spletno Uredništvo

Sennheiser, ponudnik zvočnih rešitev vrhunske kakovosti, je pravkar predstavil nove žične naglavne slušalke serije SC 100. Razvili so jih z vizijo modernega ravnovesja med poklicnim in zasebnim življenjem, primerne pa so za fleksibilne zaposlene, ki potrebujejo udobne žične slušalke.

SennheiserZ novimi slušalkami naj bi bili delovni dnevi bolj učinkoviti in prijetni (foto: IPPR/Sennheiser)

 

Sennheiser je na trg lansiral popolnoma nove naglavne slušalke SC 100. Pri proizvajalcu pravijo, da so zasnovane za modernega in profesionalnega uporabnika, ki daje pomen odličnemu zvoku, izvrstnemu dizajnu ter tudi udobju pri delu in na poti. Razvili so jih torej z vizijo modernega ravnovesja med poklicnim in zasebnim življenjem. »Nove slušalke smo razvili za moderen in fleksibilen način dela,« je potrdil direktor produktnega vodenjaTheis Mork.

Slušalke SC 100 so na voljo v dveh izvedbah – enostranske(za eno uho) in dvostranske slušalke (za obe ušesi). Z napravami jih je mogoče povezati z različnimi vmesniki – 3,5 mm priključkom, prek USB-A ali USB-C. Uporabnike obojestranskih slušalk SC 100 bo razvajal Sennheiserjev veličasten HD stereo zvok, povečane ušesne blazinice pa bodo zmanjšale količino pasivnih šumov.

Vseh 10 različic slušalk SC 100 ima vgrajen mikrofon s tehnologijo zmanjšanja motenj, ki odstrani zunanje šume in posledično omogoča optimalno razumevanje govora. »Veseli smo, da lahko na konferenci Cisco Live v Barceloni predstavljamo nove naglavne slušalke SC 100. Profesionalni uporabnik današnjega časa je pri svojem delu bolj prilagodljiv in postavlja občutno višje zahteve glede delovnega okolja in opreme.

Slušalke SC 100 smo razvili za tiste, ki bi rade volje delali z različnih lokacij: iz pisarne ali od doma, na potovanju ali na poti na delo.Slušalke ponujajo večje udobje in jih brez težav lahko priklopite na različne naprave.Zagotavljajo odličen zvok pri komuniciranju, poslušanju glasbe in multimedijskih vsebin,« je še pojasnil Theis Mork.

Zahvaljujoč prilagodljivim možnostim povezave so slušalke SC 100 kompatibilne z različnimi napravami.Slušalke so oblikovane elegantno in sodobno ter ponujajo funkcije, kot so Sennheiser Voice Clarity, mikrofon s tehnologijo zmanjšanja motenj za optimizirano razumljivost govora, nastavljivo prileganje, vrtljiv mikrofon in tudi ušesne blazinice iz akustične pene ali mehkega umetnega usnja.

Zaradi svoje inovativne oblike, ki omogoča, da uporabnik slušalke lahko ploščato zloži, so naglavne slušalke SC 100 tudi nezahtevne za prenašanje in shranjevanje. Sicer je Sennheiser Communications skupno podjetje nemškega strokovnjaka za elektroakustiko Sennheiser Electronic GmbH & Co. KG  in mednarodno priznanega danskega proizvajalca slušnih aparatov William Demant Holding Group.

Skupno podjetje se opira na izkušnje obeh matičnih družb, ki sta vsaka na svojem področju v svetovnem tehnološkem vrhu. Podjetje Sennheiser Communications A/S je bilo ustanovljeno leta 2003 in na svojem sedežu v danskem glavnem mestu Kopenhagen razvija nagrajene naglavne slušalke za profesionalne poslovne uporabnike in igralniško skupnost.

V sporočilu za javnost podjetja Sennheiser Communications so še poudarili, da je družba specializirana za združevanje vrhunske kakovosti zvoka in reprodukcije zvoka z naprednimi tehnologijami slušnih aparatov ter tehnologijami za digitalno obdelavo signalov. Cilj proizvodnje je ponudba vrhunskih izdelkov za komunikacijo v klicnih centrih in v pisarnah ter naglavne slušalke za igralništvo in mobilne naprave.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.