Naslovnica Magazin Samsungova televizorja The Serif in The Frame sta prispela v Slovenijo

Samsungova televizorja The Serif in The Frame sta prispela v Slovenijo

Avtor: Spletno Uredništvo

Kljub pandemiji južnokorejski tehnološki velikan Samsung še naprej na tržišča pošilja svoje zadnje novosti. Tokrat gre za televizorje modelov The Serif in The Frame in sicer so slednji odslej na prodaj tudi v Sloveniji.

Samsungova televizorja The Serif in The Frame sta prispela v Slovenijo

Televizor The Frame prepoznamo po trinožnem stojalu, sicer bi ga najbrž zelo težko (foto: samsung.si) 

 

Kot vsi televizorji južnokorejskega Samsunga tudi modeli ‘The Serif’ in ‘The Frame’ prinašajo najnovejše tehnološke dosežke, kot so edinstvena tehnologija kvantnih pik, visoka resolucija ter napredne funkcije, ki temeljijo na umetni inteligenci in sliko izboljšajo do 4K kakovosti. Model The Serif bo odslej v Sloveniji na voljo z zasloni v velikostih 109,22 (43”), 124,46 (49”) in 139,7 centimetrov (55”), The Frame pa z zasloni v velikostih od 81,28 (32”) do 190,5 centimetrov (75”).

Samsungov televizor, ki so ga poimenovali The Serif, se ponaša tudi z odličnim dizajnom, zato je nedavno prejel tudi prestižno priznanje ‘iF Design Awards’ za kategorijo produktno oblikovanje. Za vrhunski videz sta sicer zaslužna francoska brata Burula. »The Serif videti čudovito prav iz vsakega zornega kota – odlično se zlije z okolico in poda prav vsakemu prostoru. Vključuje tudi odstranljivo stojalo, ki omogoča, da televizor postavimo sredi sobe s stojalom ali, po želji, na polico brez stojala.

The Serif je v Slovenijina voljo v dveh barvah, nebeško beli in pastelno modri,« sporočajo s Samsunga. Če je priporočena cena za The Serif 1000 evrov, pa je priporočena cena za The Frame pol nižja. Sicer se The Frame ponaša s svojo unikatno obliko, ki lahko prav vsako stanovanje spremeni v umetniško galerijo. Uporaba posebnega ‘umetniškega načina’ namreč prikazuje umetnine tedaj, ko je televizor izklopljen. Na ta način model The Frame še dodatno popolni ambient.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.