Naslovnica Magazin Samsung je leto 2020 začel s štirimi prodajnimi novostmi naenkrat

Samsung je leto 2020 začel s štirimi prodajnimi novostmi naenkrat

Avtor: Spletno Uredništvo

Elektro-komunikacijski gigant Samsung je leto 2020 začel izjemno produktivno, saj je že prvi delovni teden predstavil kar 4 novosti. To so Galaxy S10 Lite, Note10 Lite, Galaxy A71 in Galaxy A51.

Samsung je leto 2020 začel s štirimi prodajnimi novostmi naenkrat

Samsung je počakal, da se najprej izpraznijo zaloge ‘letnika 2019’, po novoletnih praznikih pa je takoj ponudil nove modele (foto: FB Samsung)

 

Družba Samsung Electronics je te dni v Las Vegasu predstavila nova pametna telefona Galaxy S10 Lite in Galaxy Note10 Lite. Galaxy Lite naprave vključujejo ključne vrhunske funkcije Galaxy S in Note serij, kot so najbolj sodobna tehnologija kamer, prepoznavno S Pen pisalo, napreden zaslon in baterijo, ki traja še malce dlje. Sedaj lahko uporabniki še bolj uživajo v pestri paleti funkcij Galaxy S in Note serij.

»Galaxy S10 Lite in Galaxy Note10 Lite pametna telefona vključujeta izjemne premium lastnosti, namenjene vsem uporabnikom, ki želijo izkusiti napredno tehnologijo in vrhunske funkcije,« je ob tej priložnosti dejal D. J. Koh, predsednik in izvršni direktor poslovanja IT in mobilnih komunikacij pri družbi Samsung Electronics. Družini Samsung Galaxy A pametnih telefonov pa sta se te dni pridružila še najnovejša člana – Galaxy A71 in Galaxy A51.

Tudi ta pametna telefona sta zasnovana tako, da vključujeta najnovejše inovacije ter uporabnikom nudita izjemne izkušnje. Najbolj ju odlikuje zmogljiva baterija, še pametnejša video kamera in brezkončni-O zaslon, kar uporabniku omogoča popolnejšo vizualno izkušnjo.»Od lanskoletne predstavitve so Galaxy A pametni telefoni postali eni najbolj priljubljenih pametnih telefonov.

Zavedamo se, da si uporabniki želijo naprav, ki so modne, imajo zmogljivo baterijo in nudijo napredne uporabniške izkušnje – ponosni smo, da lahko vse to zagotovimo z novima Galaxy A71 in Galaxy A51,« je še povedal Koh.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.