Naslovnica Trendi Na Planetu se spomladi obeta prva slovenska verzija Preživetja v divjini

Na Planetu se spomladi obeta prva slovenska verzija Preživetja v divjini

Avtor: Spletno Uredništvo

 

S Planet TV so pravkar oznanili veliko novosti in sicer so napovedali prvo povsem slovensko oddajo iz resničnostnega žanra ‘Preživetje v divjini’. Gledalci lahko pozabijo na Beara Gryllsa in podobne akterje (bolj ali manj zrežiranih) za preživetje nevarnih situacij, v Sloveniji bo šlo zares. Za učinkovite veščine preživetja bo namreč poskrbel globalno priznani strokovnjak Brane T. Červek.

Na Planetu se spomladi obeta prva slovenska verzija Preživetja v divjiniVsakdo se lahko vpraša, ali bi brez telefona in najsodobnejše opreme znal pozimi preživeti v divjini (foto: PR Planet TV)

 

Na Planet TV zagotavljajo, da lahko gledalci kar pozabijo na nekdanjega pripadnika elitne enote britanskih komandosov SAS Beara Gryllsa in njegove režirane akcijske podvige, saj bo Slovence z učinkovitimi veščinami preživetja v različnih okoliščinah in okoljih seznanil Brane T. Červek. Červek je namreč bolj izkušen od Beara, saj je certificirani inštruktor preživetja v divjini z več kot 30-letnimi delovnim stažem.

Ker je na tem področju eden najbolj usposobljenih ljudi na svetu, je v teh treh desetletjih o tehnikah preživetja v naravi učil tudi vojaške specialne enote v tujini in pri nas, na primer pri usposabljanju slovenskih vojakov za najzahtevnejše misije v Iraku, Afganistanu, Čadu in še kje. »Več kot dve leti je preživel med domorodci v zahtevni avstralski naravi in je edini Evropejec, ki je pomagal usposabljati tudi vojaške specialne enote pripadnikov vojsk ZDA, Velike Britanije, Avstralije in Francije,« razlagajo na Planet TV.

Sedaj bo Brane pa svoje neprecenljivo znanje in edinstvene veščine delil tudi v oddaji ‘Preživetje v divjini’, katera spomladi prihaja na Planet TV. V tej novi oddaji se bodo morali posamezniki naučiti prvinskih veščin preživetja in jih uporabiti v najrazličnejših okoliščinah. Predvsem pa bodo morali udeleženci preizkusiti svoje meje in se odločiti, ali bodo najrazličnejše izzive izpeljali ali ne. Volja posameznika je namreč tista, ki velikokrat še najbolj odloča o preživetju.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.