Naslovnica Trendi Razkošen glasbeno-plesni konec tedna

Razkošen glasbeno-plesni konec tedna

Avtor: Spletno Uredništvo

Medtem ko je za na RTV Slovenija trenutno v ospredju uvrstitev Lee Sirk v jutrišnji finale Evrovizije, se na POP vrhunec vikenda napoveduje za nedeljo. Tedaj bo na vrsti deveta oddaja Zvezde plešejo, po kateri bo znano, kdo so polfinalisti. 

Za spektakel večera je prejšnjič poskrbel Andrej Škufca, ki je z ženo Melindo zaplesal paso doble (foto: PR POP TV)

 

Na velikem odru Arene Altice v Lizboni je včeraj slovenska predstavnica na Evroviziji Lea Sirk s pesmijo ‘, ne!’, ob pomoči spremljevalnih plesalk Karin Putrih, Tajde Kožamelj, Veronike Škrlj in Anje Möderndorfer ter spremljevalne vokalistke Karin Zemljič, nastopila kot predzadnja, 17. po vrsti. Lein energični nastop so evrovizijski gledalci in poslušalci ter strokovne žirije nagradili z vstopnico za veliki finale 63. izbora za Pesem Evrovizije 2018. Neposredni prenos velikega finala boste lahko spremljali jutri od 21. ure dalje na TV SLO 1, Valu 202, Radiu Maribor ali RTV 4D.

Na POP TV pa je v prejšnji, osmi oddaji plesnega šova Zvezde plešejo oddajo zapustila Sanja Modrić s plesalcem Miho Vodičarjem. Poleg nje je na ogroženem mestu stala Ivica Vergan, ki pa so ji gledalci namenili več glasov. Andrej je povedal nekaj besed o tremi pred nastopom: »Manj imam treme kot običajno. Pred štirinajstimi dnevi, ko sva začela trenirati, je je bilo več. Zdaj ko sva ogrela najini mašini in nazaj pridobila občutek, je to veliko bolje.«

Melinda pa je ob tem izdala, da je imela v mladosti na steni Andrejev plakat: »Že dolgo časa nazaj sem imela na steni Andrejev poster. On je bil takrat že v vrhu plesnega sveta, jaz pa sem bila med mladinci. Bil je eden od mojih idolov, saj sta bila moja trenerja Fredi in Danijela, ki sta bila v istem klubu kot Andrej. Tako da sem res imela njegovo fotografijo.«

Gordana je bila preteklo nedeljo navdušena nad frizuro v stilu Velikega Gatsbyja, a se je zaradi nje – poškodovala! V frizuri je imela zataknjeno pero, ki pa ji je med plesom padel na obraz in jo na dveh koncih ranil do krvi. Gordana je povedala, da je imel njen soplesalec Miha veliko srečo, saj je lasni dodatek na elastiki plesal okoli njene glave in bi lahko poškodoval tudi njega. Po plesu si je buški hladila z ledom, maskerji pa so poskrbeli, da so udarec zakrili s pudrom in ga na televiziji ni bilo videti.

Rebeka Dremelj je na oddajo v živo vsak teden vabila svojo prijateljico Mirjam Poterbin, a ker se Mirjam trenutno mudi v Madridu pri sinu Luki, ji to žal ni uspelo. Zato se je z ekipo dogovorila, da Rebeko preseneti na petkovih studijskih vajah. Mirjam si je na skrivaj ogledala Rebekin trening, nato pa jo presenetila. Pevka je od veselja vpila, nato pa si vzela čas za kavo z dolgoletno prijateljico.

In kaj nas čaka gledalce v deveti oddaji? V deveti oddaji bo kot gostujoča zvezdnica zaplesala Lara Komar iz serije Reka ljubezni. Lara je študirala petje, ampak je v diplomski nastop vključila tudi ples, saj je izvajala opero Carmen. »Večina ljudi me pozna kot igralko in tudi sem igralka, ampak sem tudi pevka. Sem diplomirana mezzosopranistka in petje je moja velika ljubezen,« pove Lara, ki si želi na velikem odru Zvezde plešejo tudi zapeti, a je vse odvisno od njenega zdravja.

Ples ji pomeni ogromno: »Enkrat mi je prijateljica, ki je veliko potovala, rekla, da se je v divjini od nekega plemena naučila, da moraš na dan vsaj 10 minut plesati. Takrat tega nisem razumela, zdaj pa razumem in vsak dan vsaj malo zaplešem z otrokoma ali sama. To mi da veliko energije in veliko se naučim iz plesa. Zelo rada plešem.« Lara bo zaplesala s plesalcem Arnejem, so še sporočili s POP TV. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.