Naslovnica Oglaševanje Računovodstvo Vezenšek Marija s.p.

Računovodstvo Vezenšek Marija s.p.

Avtor: Spletno Uredništvo

Računovodstvo z več kot deset letno tradicijo poslovanja…

Smo družinsko podjetje z več kot deset letno tradicijo poslovanja….(foto: pixabay.com)

Računovodstvo Vezenšek Marija s.p. je klasično slovensko družinsko podjetje, ki posluje od leta 2007. Delovne izkušnje pa smo v našem podjetju marljivo nabirali že v letih pred tem, tako da je z vidika strokovnosti visoka kakovost naših storitev zagotovljena.

Uspešno delovanje našega podjetja pa ne temelji le na izkušenosti kadra, ampak tudi na posodabljanju znanj in učenju vseh zakonskih novosti. Zato se vseskozi udeležujemo dodatnih izobraževanj s področij računovodstva in knjigovodstva ter tudi s področij davčne in delovne zakonodaje.

Tretji segment, ki hkrati zagotavlja naš uspeh in zadovoljstvo naših strank, pa je uporaba sodobnih tehnologij. Zato za vodenje poslovnih knjig uporabljamo program Vasco, zato poslujemo elektronsko in zato je prevzem dokumentacije možen tudi na vaši lokaciji.

O naši resnosti, strokovnosti, zanesljivosti in izjemno visoki kakovosti storitev pričajo tudi dejstva, da smo že vrsto let člani GZS, Zbornice računovodskih servisov, Združenja delodajalcev Slovenije in OZS, sklenjeno pa imamo tudi zavarovanje poklicne odgovornosti.

Računovodstvo Vezenšek Marija s.p. vam vedno nudi profesionalno, ažurno in pedantno vodenje vaših poslovnih knjig. Že od prvega dne poslovanja je v našem računovodskem servisu stranka vedno na prvem mestu.

Za prav vsako stranko si vzamemo čas, ji prisluhnemo, se z njo pogovorimo, ji svetujemo in se ji popolnoma posvetimo. Poleg vse večjega delovnega obsega je prav skrb za naše stranke vzrok, da danes naše računovodsko podjetje posluje na dveh lokacijah – v Prelogu pri Domžalah in v Križu pri Komendi.

Poleg ponudbe visoko strokovnih računovodskih storitev se v Računovodstvu Vezenšek Marija s. p. ubadamo tudi z izterjavami dolgov in s kompenzacijami. To pa še ni vse, saj smo se nazadnje lotili tudi področja, kjer lahko do izraza pride tudi naša kreativnost – ročne izdelave originalnih voščilnic.

Računovodske storitve

V Računovodstvu Vezenšek Marija s.p. se ubadamo predvsem z vodenjem poslovnih knjig po sistemu dvostavnega knjigovodstva, med našimi klienti pa so pretežno samostojni podjetniki, mikro in mala podjetja ter ostali zasebniki, kot so na primer odvetniki in notarji.

Vodenjem poslovnih knjig po sistemu dvostavnega knjigovodstva zajema:
– vodenje saldakontov (obveznosti in terjatve)
– vodenje evidenc prejetih in izdanih računov
– obračunavanje DDV
– izdelava računov
– izdelava računovodskih izkazov za potrebe DURS in AJPES
– izdelava medletnih bilanc za potrebe poslovodstva
– izdelava bonitetnih poročil za potrebe banke
– knjiženje različnih poslovnih dogodkov
– vodenje registra osnovnih sredstev (obračun amortizacije)
– obračunavanje plač, najemnin, podjemnih pogodb…
– obračunavanje zamudnih obresti
– izdelava raznih poročil za potrebe strank
– svetovanje na področju poslovanja podjetja
– ostale računovodsko-poslovne storitve

Vaše poslovne knjige so pri nas vedno urejene do potankosti…(foto: pixabay.com)

Izterjava dolgov – kompenzacije

Poleg tega smo v Računovodstvu Vezenšek Marija s.p. specializirani tudi za izpeljavo kompenzacij in za izterjavo dolgov. Dejavnosti s tega področja izvajamo v sodelovanju z družbo Multicom d.o.o., ki se s tovrstnimi aktivnostmi poslovno ukvarja že več kot 20 let.

Izdelava voščilnic

Poleg računovodskih storitev, kompenzacij in izterjav dolgov naše podjetje nudi tudi nekaj povsem drugačnega. V naši prodajni ponudbi so namreč tudi unikatne čestitke, voščila, vabila, itd. – vse izdelano za najrazličnejše priložnosti.

Vsi naši izdelki so estetsko privlačni, kakovostni in originalni, saj so ročno izdelani v naši ustvarjalnici. Zaradi izjemno bogate palete naše ponudbe s tega področja vam srčno priporočamo, da si vse artikle v miru ogledate na naši spletni strani kajcyika-crafts.blogspot.si.

Smo zanesljivi, strokovni in ažurni…(foto: pixabay.com)

Računovodstvo Vezenšek Marija s.p. – kjer se sodobno računovodstvo sreča s starim pregovorom o čistih računih in dobrih prijateljih!

Računovodstvo Vezenšek Marija s.p.
Poslovna enota Prelog
Krožna pot 62, Prelog
1230 Domžale

Poslovna enota Križ
Križ 49
1218 Komenda

Kontakti:
Tel: +386 (0)59 979 901
Fax: +386 (0)1 724 47 79
Gsm: +386 (0)40 268 090
E-mail: info@racunovodstvo-vezensek.si
Spletna stran: www.racunovodstvo-vezensek.si

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.