Naslovnica Trendi Prihaja jesen, prihajajo modne revije

Prihaja jesen, prihajajo modne revije

Avtor: Spletno Uredništvo

Prihodnji petek, 21. septembra, bo v mariborskem Europarku na vrtsi velika modna revija, na kateri bodo najnovejše modne trende za jesen in zimo predstavili vrhunski modeli. Zbrane bosta skozi jesen do zime popeljala vedno zabavni Marko Potrč in simpatična Rebeka Dremelj, ki bo obudila spomine na svoje modne korake.

revije evuroparkPrizor s spomladanske modne revije (foto: FB Europark)

 

Jesen s seboj prinaša nepozabno paleto barv, ki pričarajo nasmeh na obraz. Ponuja prav poseben barvni utrip, prepleten z vonjem po kostanju in zvoki šumečega listja. Utrip jeseni bodo lahko obiskovalci začutili tudi na prihajajoči veliki jesenski Europarkovi modni reviji, ki bo ponudila raznovrstne ideje za prevetritev garderob in modno popestritev prihajajočih jesenskih dni.

Europarkova modna revija, ki bo potekala v petek, 21. septembra, z začetkom ob 17.30, bo barvita in vesela, kot je lahko le jesen. Zato bodo najboljše stylinge iz prodajaln nagradili z emoji, ki se jih sicer uporablja za izražanje razpoloženj na Instagramu. Modna zabava na brvi bo obarvana v bordo, rumene, zelene in tudi bele odtenke. Poleg igre barv se bodo stilistke igrale z mešanjem vzorcev in materialov: od tvida do jeansa in tako priljubljenega materiala PVC.

Najnovejše modne trende za jesen in zimo bodo predstavili vrhunski modeli, zbrane pa bosta skozi jesen do zime popeljala vedno zabavni Marko Potrč in simpatična Rebeka Dremelj. Slednja bo tudi obudila spomine na svoje pretekle modne korake. 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.