Naslovnica Magazin Pralni stroj z umetno inteligenco in še bolj uporaben hladilnik

Pralni stroj z umetno inteligenco in še bolj uporaben hladilnik

Avtor: Spletno Uredništvo

Južnokorejski tehnološki velikan Samsung na svetovne trge nenehno pošilja nove proizvode. Tokrat je globalni javnosti predstavil nove gospodinjske aparate – pametni pralni stroj (z umetno inteligenco) in inovativni BMF hladilnikom z zamrzovalnikom spodaj.

Pralni stroj z umetno inteligenco in še bolj uporaben hladilnik

Novi hladilnik Samsung RB7300 ima zmrzovalni del, katerega se običajno manj uporablja, nameščen v spodnjem delu aparata (foto: Grayling/Samsung)

 

Kljub pandemiji koronavirusa južnokorejski tehnološki velikan Samsung že skoraj vsak teden na trg plasira kakšno novost v svoji izjemni ponudbi. Poleg pametnih telefonov, tablic in televizij se pri Samsungu močno trudijo tudi na področju gospodinjskih aparatov. Tokrat so tako predstavili pametni pralni stroj in inovativni BMF hladilnik z zamrzovalnikom na spodnji strani.

Prva novost je pralni stroj Samsung WW9800T. Njegova osrednja značilnost je ta, da se ponaša z vgrajeno umetno inteligenco. Slednja lahko sproti prilagaja postopek pranja, zato lahko perilo opere v precej krajšem času ter z manjšo porabo električne energije. Novost ključuje tudi Samsung EcoBubble™ in QuickDrive™ tehnologiji. Ta inteligentni pralni stroj bo sicer najprej na voljo na evropskem trgu, kasneje tudi globalno.

Druga novost pa je hladilnik Samsung RB7300. Značilnost slednjega je jedrno hlajenje in povečana možnost prilagajanja prostora za shranjevanje več različnih vrst živil. Hladilnik Samsung RB7300 bo predvidoma v Evropi na voljo že naslednji teden. Kmalu pa v Evropo prihajajo tudi prilagodljivi Bespoke hladilniki. Ti bodo oktobra najprej predstavljeni v nordijskih državah, šele kasneje pa v toplejših predelih evropskega kontinenta. 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.