Naslovnica Oglaševanje Poskrbimo tudi za legalizacijo vašega objekta

Poskrbimo tudi za legalizacijo vašega objekta

Avtor: Spletno Uredništvo

Ste podedovali objekt, ki je bil nekoč v preteklosti zgrajen na črno, ste morda morali na hitro spremeniti veljaven gradbeni načrt kar med gradnjo novega objekta, pa tega niste storili po vseh predpisih, ste si morda domislili nadzidek ali prizidek, a ste pozabili na zakonsko zahtevano dokumentacijo?

Foto: wallpaperflare.com/black-ballpoint-pen-on-house-blueprint-architecture-floor-plan-wallpaper-uksab

V podjetju ALJA, DAVID URBANIČ s.p. se že od leta 2007 strokovno posvečamo tudi legalizacijam objektov, oziroma izdelavi vse potrebne dokumentacije za legalizacijo vašega objekta.

Projektno dokumentacijo za legalizacijo objekta je potrebno narediti v vseh primerih, ko nek objekt ali dodaten (kasneje zgrajen) prostor nekega objekta ni skladen z gradbenim dovoljenjem ali pa je bil morda zgrajen kar brez tega dovoljenja.

Foto: wallpaperflare.com/beige-and-red-house-miniature-home-plan-sketch-pencil-architecture-wallpaper-ryva

Temelj za začetek legalizacije objekta je lastništvo zemljišča, kjer se nahaja objekt, postopki za pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD) pa so skoraj identični postopkom za novogradnje. Podjetje ALJA, DAVID URBANIČ s.p. vam je na voljo za pripravo vseh vrst dokumentacije in za dokončno legalizacijo objekta.

Foto: wallpaperflare.com/aerial-view-of-village-landscape-scenery-outdoors-nature-wallpaper-eqjji

Sicer zakon govori o nelegalni gradnji, neskladni gradnji in nevarni gradnji. V prvih dveh primerih je običajna rešitev prav legalizacija objekta, medtem ko pri nevarni gradnji lahko s strani inšpekcijskih služb pride tudi do zahteve po odstranitvi objekta.

Naročnik oglasa je Alja, David Urbanič s.p.

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.