Naslovnica Oglaševanje Nepozaben dan iz vaših sanj

Nepozaben dan iz vaših sanj

Avtor: Spletno Uredništvo

Se pripravljate na dan, ko bosta s partnerko ali partnerjem dahnila usodni »da« ali organizirate rojstni dan oziroma obletnico in potrebujete prostor za slavje? Organizirate zabavo ali kakšen drugi dogodek in potrebujete pogostitev? Pravi naslov za poročna in druga slavja je Gostilna Muršič, ki se nahaja v čudovitem mestu nedaleč od vašega doma, in sicer v mestu Ptuj.

Foto: https://cdn.pixabay.com/photo/2016/03/05/19/33/affair-1238434_960_720.jpg

Ptuj je sicer že sam po sebi živahno mesto, ki ponuja številna kulturna doživetja, med katerimi je zagotovo najbolj znano in odmevno kurentovanje, ki je uvrščeno med najboljših deset karnevalov na svetu. Pomlad na Ptuju zaznamujeta Salon Sauvignon in Dobrote slovenskih kmetij. Poletje diha s festivalom sodobne umetnosti Art Stays, z glasbenim festivalom Arsana in z Dnevi poezije in vina, pa tudi z rimskimi igrami ter srednjeveškimi prikazi in tradicionalnimi sejmi. Jesen je zapisana vinskim dogodkom, december pa je praznično pravljičen.

Če želite vaš poseben dan preživeti v tem mestu z dušo, vam edinstveno lokacijo, prijazno osebje ter prijetno vzdušje nudi Gostilna Muršič.

Kot že sami zagotovo veste, je treba poroko vaših sanj skrbno načrtovati vnaprej. Poročni obred je praznovanje vaše poroke – najpomembnejšega dne v vašem življenju in življenju vaših najdražjih. Z izbiro kraja in ustvarjanjem praznovanja govorite o sebi, svoji sedanjosti, preteklosti, odnosu do staršev, družine, prijateljev in družbe. S poročnim obredom napoveš svojo prihodnost, predstaviš svojo ljubezen, svoje poročne priče in prijatelje ter določiš svojo pot in svoje življenjsko okolje. Organizacija poročnega obreda je edinstven in individualen dogodek, zato je pristop Gostilne Muršič k mladoporočencema takšen, da jim poseben dan skupnega življenja polepša kar najbolje.

Vsekakor enako velja tudi za vsa druga slavja, saj se v Gostilni Muršič vsakokrat, ob vsakem obisku, po svojih najboljših močeh potrudijo za imenitno počutje vsakega gosta. Gostilna Muršič nudi kapaciteto do 100 gostov in vsakomur izmed njih ekipa Gostilne Muršič zagotavlja topel in prijeten sprejem. Gostilna Muršič nudi številne različice pri izbiri ponudbe  menijev, veliko izbiro okusne domače hrane, pripravljene v restavraciji, ter pestro ponudbo alkoholnih in brezalkoholnih pijač.

Foto: https://pixabay.com/photos/buffet-korean-food-birthday-3955616/

Gostilna Muršič je idilična destinacija za poroke in druga družinska praznovanja ter poslovne sprejeme in občne zbore, seminarje za podjetnike, predstavitve in vsa druga praznovanja. V Gostilni Muršič so na voljo tudi športnim, kulturnim in drugim društvom za obeležitev njihovih posebnih dogodkov. Po svetem krstu, obhajilu ali birmi vam najboljše kosilo pripravi ekipa Gostilne Muršič. Tudi za sedmine vam bodo v Gostilni Muršič pripravili prijeten sprejem in odlično postrežbo. Ne glede na to za kakšno priložnost gre, v Gostilni Muršič pristopajo individualno ter željam in idejam gostov posebej prisluhnejo in jim sledijo.

Omenili smo že, da je že sam Ptuj v mesecu decembru praznično pravljičen. Svoj piskrček je k temu vzdušju pristavila tudi Gostilna Muršič, kjer so se odločili, da bodo ozračje v mesecu decembru še dodatno popestrili tako, da bodo imeli gostje vsak petek in soboto možnost večerjati ob spremljavi žive glasbe. Ekipa Gostilne Muršič si namreč prizadeva, da vam čas, ki ga tam preživite, mine v najboljšem vzdušju, da se spočijete, uživate v vseh čutilih, da ste sproščeni, nasmejani in zadovoljni.

Še posebej v prazničnem decembru je Gostilna Muršič ravno pravšnji naslov za organizacije za zaključene družbe. Ne glede na to, ali gre za poslovno večerjo ob zaključku leta ali za zasebna druženja, dobro počutje in polni želodčki so v Gostilni Muršič zagotovljeni. Še posebej priporočamo, da večerje za zaključene družbe v Gostilni Muršič organizirate ob koncu tedna, ko bo vašo večerjo popestrila glasba v živo.

Foto: https://c.pxhere.com/photos/fe/2d/plate_buffet_eat_arranged_food_appetizing_cut_delicious-679323.jpg!d

Hitro povprašajte v Gostilni Muršič za pogostitev za dogodke ali zabave ter pridobite ponudbo in razvajajte svoje brbončice v krasnem ambientu in dobri družbi. Dovolite ekipi Gostilne Muršič, da vam pričara nepozabno praznovanje v njihovem ekskluzivnem prostoru.

Naročnik oglasa je Gostilna Muršič, Muršič Slavko s. p.

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.