Naslovnica Oglaševanje Podjetniško svetovanje – za lažji začetek vaše poslovne poti

Podjetniško svetovanje – za lažji začetek vaše poslovne poti

Avtor: Spletno Uredništvo

Bi radi ustanovili novo podjetje, pa vas je strah, da so postopki preveč zapleteni? Imate novo poslovno idejo, a vam zanjo enostavno zmanjkuje časa? Ste bojite, da boste pri ustanavljanju gospodarske družbe spregledali kaj pomembnega? Morda potrebujete le nasvet o kakšni konkretni zadevi ali odgovor na kakšno tehtno aktualno vprašanje?

Foto: pixabay.com/illustrations/shaking-hands-company-office-5217122/geralt

Računovodski servis MAK d.o.o. vam je vedno na voljo za najrazličnejše odgovore in nasvete s področja podjetniškega svetovanja. Na naši strani so bogate uporabne izkušnje s najširšega področja računovodstva, saj naš servis obstaja od leta 1993. Prav tako pa so na naši strani v vsem tem času pridobljena strokovna znanja s področij davčne, upravne, bančne, računovodske in delovne zakonodaje.

Podjetniško svetovanje je za nas nekaj vsakdanjega, zato se dobro zavedamo, da je potrebno prisluhniti vsaki stranki posebej in vsakemu vprašanju posebej. Mi vam lahko dejansko olajšamo življenje, še posebej pri postopkih ustanavljanja vašega novega podjetja, ko je na primer potrebno izpolnjevati obrazce FURS-a in AJPES-a.

Za vse stranke namreč v sklopu podjetniškega svetovanja uredimo vso dokumentacijo, ki je potrebna za ustanovitev gospodarske družbe, pa naj gre za samostojne podjetnike ali za mikro, mala in srednja podjetja, oziroma za družbe z omejeno odgovornostjo ali sorodne gospodarske družbe.

Mi vas pospremimo skozi vse upravne procedure, pomagamo vam do vpisa v sodni in poslovni register ter poskrbimo za ažurno pridobitev davčne številke. Prav tako lahko za vas izpeljemo statusno preoblikovanja vaše gospodarske družbe, pravno-formalno uredimo najrazličnejše vrste morebitnih sprememb (spremembo imena, vrste dejavnosti, lokacije sedeža firme, odgovorne osebe, lastništva…).

V okviru naših delovnih aktivnosti s področja podjetniškega svetovanja lahko izvajamo tudi kontroling, posamična specifična svetovanja in druge podobne storitve, vendar skoraj izključno na podlagi povpraševanja stranke.

Vedno vam bomo svetovali z veseljem in vam rad volje pomagali najti najbolj primerne rešitve za vse vaše potrebe.

Naročnik oglasa je MAK d.o.o.

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.