Naslovnica Oglaševanje Internetno knjiženje – odlična naložba sodobnega računovodstva

Internetno knjiženje – odlična naložba sodobnega računovodstva

Avtor: Spletno Uredništvo

Želite končno poslovati na sodoben način, uporabljati učinkovito programsko opremo, zadostiti vsem zakonskim zahtevam in hkrati prihraniti na času? Odgovor na to vprašanje je preprost: internetno knjiženje računovodskega servisa MAK d.o.o. prek programa miniMAX.

Foto: pixabay.com/photos/office-business-notebook-statistics-2717014/, Goumbik

V našem računovodskem servisu smo vedno v koraku s časom, saj se radi poslužujemo preverjeno zanesljivih in hkrati učinkovito delujočih tehničnih novosti, ki omogočajo hitrejši potek delovnega procesa. Eno od področij, kjer sodobna tehnologija lahko poskrbi za opazen pospešek teh procesov, je internetno knjiženje.

Za delovanje sodobnega internetnega knjiženja poleg strokovnih knjigovodskih znanj potrebujemo dovolj hitro delovanje spleta in posebno programsko opremo. Prav zato smo za Vas pripravili posebno aplikacijo podjetja SAOP, ki se imenuje miniMAX, in namensko služi za e-računovodstvo.

Prednosti uporabe tega programa oz. aplikacije so številne. Ko je program miniMAX za internetno knjiženje naložen in so vnešeni vsi potrebni podatki, se namreč lahko stranka v kateremkoli trenutku in od koderkoli (od doma, z dopusta, s službenega potovanja…) takoj poveže z našim računovodjem ter tako rešuje vse morebitne probleme kar na daljavo.

Tako odpadejo vsi obiski in vsa odvečna prenašanja dokumentov na sedež računovodskega servisa. Poleg tega pa se pri internetnem knjiženju ne ustvarjajo gore papirjev, ki se nato odlagajo v pozabo zaprašenih fasciklov.

Program miniMAX je zanesljiv in varnostno izdatno preverjen, saj uporablja vse najsodobnejše varovalne mehanizme, kot so kompleksna gesla, požarni zidovi in vsakodnevno samo-shranjevanje. Vaši dokumenti so tako vedno na varnem.

Prednosti internetnega knjiženja so tudi glede ažurnosti seznanjanja z zakonskimi spremembami in glede običajno zelo zamudnih nalaganj novih verzij spletnih programov, ki se navadno pojavijo ob povsem nepravem času.

Za vse programske novosti skrbi naša vrhunska ekipa računalniških strokovnjakov, ki novosti nalaga v času, ko stranka ne opravlja nobenih poslovnih aktivnosti (popoldan, ponoči, med prazniki). Posodobitve tako ne upočasnjujejo prav nobenih delovnih procesov.

Naročnik oglasa je MAK d.o.o.

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.