Naslovnica Trendi Po Mami prihaja Ženska

Po Mami prihaja Ženska

Avtor: Spletno Uredništvo

Vse ljubiteljice in ljubitelje čustvenih dramskih nanizank, ‘žajfnic’ oziroma telenovel bo zagotovo pritegnila novica, da na slovenske ekrane kmalu prihaja nova turška serija. Na Planet TV se že 1. maja začenja nova serija ustvarjalcev serije ‘Mama’. Imenuje se ‘Ženska’ in prinaša čustveno zgodbo mlade mame, katere življenje so zaznamovale izgube.

ženska

‘Ženska’ bo na sporedu v osrednjem večernem terminu ob 20. uri, kar pomeni, da na Planet TV računajo na odlično gledanost (foto: PR Planet TV). 

 

Po ‘Mami’, ki je s svojo iskreno zgodbo in odlično igro navdušila slovensko občinstvo, prihaja na Planet TV nova uspešnica istih ustvarjalcev, turška serija ‘Ženska’. Čustvena serija govori o mladi vdovi Bahar, mami dveh otrok. Že v otroštvu je izgubila mamo, kasneje pa še babico in očeta. Osamljena Bahar spozna Sarpa, v katerega se zaljubi, a po nekaj letih skupne sreče Bahar ovdovi in ostane sama z dvema majhnima otrokoma.

Otroka sta zdaj edino, kar jo ohranja pri življenju, ob vseh izzivih, s katerimi se sooča, pa ji je v največjo oporo ljubezen do pokojnega moža, s katerim se še vedno pogovarja o vseh težavah in se spominja trenutkov, ki sta jih preživela skupaj. A zavoljo sreče svojih otrok se je odrekla svojemu življenju in tudi svoji ženskosti.

Ko se po mnogih letih v njeno življenje ponovno vrne njena mama, se mora Bahar soočiti s svojo preteklostjo in spozna, da morda ni bila povsem takšna, kot se je spominja. V seriji spremljamo zgodbe več žensk, ki si včasih med seboj pomagajo, spet drugič mečejo polena pod noge. Gre za čustvene zgodbe o njihovih ljubeznih, željah in borbah.

V glavni vlogi Bahar igra priljubljena turška igralka Özge Özpirinçci, ki se je šolala tudi na sloviti igralski šoli Lee Strasberg Institute v New Yorku, prav posebno noto pa seriji dodata tudi dva odlična otroška igralca, ki igrata njena otroka, sedemletno hčerko in štiriletnega sinka (Kubra Suzgun in Ali Semi Sefil). Ženska bo prvič na sporedu že v torek, 1. maja, ob 20. uri na Planet TV.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.