Naslovnica Trendi Pirati se bodo bolj intenzivno posvetili piratstvu

Pirati se bodo bolj intenzivno posvetili piratstvu

Avtor: Spletno Uredništvo

Tudi ta teden bo Planet TV ponudil nekaj programskih novosti in sicer se med ostalim začenjata kar dve novi sezoni priljubljenih nadaljevank. Prva bo startala druga sezona romantične serije ‘Glas srca (When Calls the Heart), sledila pa ji bo še druga sezona piratske serije ‘Črna jadra (Black Sails).

 Pirati se bodo bolj intenzivno posvetili piratstvuDruga sezona Črnih jader je bolj spektakularna kot prva in ima zato precej višje ocene (foto: PR Planet TV)

 

Z drugo sezono se na Planet TV drevi nadaljuje serija ‘Glas srca’ (When Calls the Heart)’, ki je na sporedu vsak delavnik ob 16. uri. Zgodba se dogaja v letu 1910 in govori o rudarskem mestecu ob robu kanadske divjine, kamor prispe mlada učiteljica iz premožne družine, da bi poučevala tamkajšnje otroke. Zgodovinsko-romantična serija je bila posneta po priljubljenih romanih kanadske pisateljice Janette Oke, doslej pa so posneli 7 sezon.

Jutri se ob 22.45 z drugi sezono nadaljuje pustolovsko-piratska nadaljevanka ‘Črna jadra (Black Sails)’. »Medtem ko se je prva sezona posvečala razvoju likov (med katerimi so mnogi tudi resnične zgodovinske osebnosti), je druga sezona veliko bolj eksplozivna in je s svojim hitrejšim tempom dokončno navdušila gledalce, ki so ji na spletni strani IMDb namenili visoko oceno 8,2. Kritiki so poleg dobre gradnje likov in zgodbe pohvalili tudi razkošno scenografijo, kostumografijo in akcijske prizore,« pravi napovednik.

Glede ostalih novosti tedna velja omeniti nadaljevanje letošnje 17. sezone pogovorne oddaje ‘Ellen’, ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 14. uri, sredino večerno komično dramo ‘Larry Crowne’ (ob 20. uri), v kateri igrata Tom Hanks in Julia Roberts, medtem ko bo v četrtek ob 20. uri na vrsti še prvi iz niza treh post-apokaliptičnih filmov ‘Razcepljeni (Divergent)’.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.