Naslovnica Trendi Ostri jezik Jureta Godlerja, osma sezona

Ostri jezik Jureta Godlerja, osma sezona

Avtor: Spletno Uredništvo

Na televizijske ekrane bo kmalu prišla osma sezona satirične oddaje ‘Ta teden z Juretom Godlerjem’. Oddaja bo prvič na sporedu že v ponedeljek, 24. septembra, ob 22.30. Nove sezone pa se izredno veseli tudi “najbolj nabrušen tv-jezik” oziroma voditelj oddjae – Jure Godler.

jure godlerPozor! Jure Godler in njegov ‘jeziček’ bosta na sporedu vsak ponedeljek ob 22.30 na Planetu, od 24. septembra (foto: siol.si).

 

Na Planet TV se z jesenjo vrača tudi satirična oddaja ‘Ta teden z Juretom Godlerjem’, ki bo na sporedu ob ponedeljkih, prvič že 24. septembra ob 22.30. Zabavno oddajo, ki slovi po komentarjih brez dlake na jeziku, bodo lahko gledalci na Planet TV spremljali že osmo sezono.

Voditelj Jure Godler je z ekipo sodelavcev, ki ustvarjajo oddajo, v prejšnjih sezonah dvignil nemalo prahu, saj iskreno komentira dogajanje na slovenskem političnem in družbenem prizorišču ter na šaljiv način osvetljuje aktualne dogodke.

A poleg prahu je Jure z ekipo oddaje dvignil tudi nekaj nagrad, leta 2017 je prejel viktorja, letos pa je tudi drugič zapored domov odnesel medijsko nagrado žaromet za najbolj nabrušen tv-jezik.

Vsake nagrade in obenem nove sezone se zelo veseli tudi Jure Godler, ki skromno pravi, da si ob začetku snemanja ni mislil, da se bo s satirično oddajo pripravljal že na osmo sezono: “Tega vsekakor nismo pričakovali, smo pa izredno veseli, kar nam daje tudi ogromno zanosa in veselja za nadaljnje epizode.”

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.