Naslovnica Magazin Nov ukrivljeni monitor za ljubitelje videoigric

Nov ukrivljeni monitor za ljubitelje videoigric

Avtor: Spletno Uredništvo

Samsung Electronics je te dni predstavil najnovejši ukrivljeni monitor za igranje iger – CRG5. Nov monitor prinaša inovativni igralni funkciji, kot sta visoka frekvenca osveževanja 240 Hz in skladnost z NVIDIA G-SYNC, kar zagotavlja zmogljivo kombinacijo visoke kakovosti slike in hitrosti za še bolj tekoče igranje.

Nov ukrivljeni monitor za ljubitelje videoigricNov ukrivljeni monitor CRG5  naj bi prišel v prodajo med začetkom julija in koncem sepetembra (foto: samsung.com)

 

Nov Samsungov 68,5-centimetrski model CRG5 s 1500R ukrivljenim zaslonom in visoko frekvenco osveževanja 240 Hz, ki jo podpira tehnologija RapidCurve™, odpravlja latenco, medtem ko prikazuje izredno realistične prizore. Monitor je že dobil priznanje tudi s strani organizacije NVIDIA, saj izpolnjuje zahteve glede zmogljivosti in kakovosti prikaza slike skladne z G-SYNC, kar zagotavlja izjemno izkušnjo igranja z nizko latenco v Full HD resoluciji (1920×1080), so še pojasnili v sporočilu za javnost južnokorejskega tehnološkega velikana.

»Samsung se ponaša z najnovejšo grafično tehnologijo za še bolj edinstveno izkušnjo igranja, kar zagotavlja naslednjo stopnjo neverjetnih izkušenj pri igranju iger. Kombinacija frekvence osveževanja 240 Hz in skladnost z NVIDIA G-SYNC pri novem CRG5 ukrivljenem monitorju, navdušencem nad igranjem prinaša napredno zmogljivost za še bolj nazorno igranje,« je po predstavitvi dejal Seog-gi Kim, izvršni podpredsednik poslovnega dela vizualnih prikazovalnikov pri Samsung Electronics.

Uporabniki bodo lahko z digitalnim menijem izbrali prednastavljene možnosti prikaza za vsak žanr igre na zaslonu, za naprednejše prilaganje pa si bodo lahko ustvarili do tri ločene profile za prikaz in med njimi preprosto preklapljali. CRG5 je bil predstavljen na dogodku PC Gaming Show, po vsem svetu pa naj bi prišel v prodajo v tretjem tromesečju leta 2019. 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.