Naslovnica Magazin Nov Samsungov telefon za posebna okolja

Nov Samsungov telefon za posebna okolja

Avtor: Spletno Uredništvo
Samsung bo do konca meseca na tržišča razposlal novi pametni telefon Galaxy XCover 5. Končno so se pri Samsungu spomnili na vse tiste delavce in ljubitelje narave, ki svoj telefon uporabljajo v okoljih, katera so neprijazna do elektronskih aparatov. Zato se nov model ponaša z zaščito pred prahom in pred vodo, prirejen pa je tudi za uporabo med nošenjem rokavic.
Samsungov telefon za posebna okolja

Nov model pametnega telefona je odporen na zunanje vplive (foto: Samsung Electronics/grayling.com)

Južnokorejski elektronski gigant Samsung Electronics je pravkar predstavil svoj novi pametni telefon Galaxy XCover 5. Njegove osnovne prednosti so te, da je vzdržljiv, odporen, uporaben in namenjen delu in zabavi na prostem, v proizvodnji ali v drugih okoljih z veliko vlage, prahu ali z nizkimi temperaturami. Galaxy XCover 5 je namreč primeren tudi za uporabo z rokavicami, poleg tega pa ima tudi preprosto zamenljivo baterijo.

Nov model ima izboljšano blaženje udarcev, odporen je proti prahu in vodi, ima posebno funkcijo ‘Glove Touch’ za uporabo ob nošenju rokavic, ponaša pa se tudi z možnostmi lažje neposredne komunikacije znotraj delovne skupine ter s tipko XCover – dostop z enim dotikom do najpogosteje uporabljenih aplikacij, kot so izboljšana LED svetilka, klici v sili, zemljevidi…

»Opremljen z Exynos850 procesorjem, 4GB delovnega spomina in do 64 GB vgrajenega spomina, Galaxy XCover 5 kljubuje neizprosnim razmeram. Zamenljiva baterija kapacitete 3,000mAh preko USB in POGO pin podpira hitro polnjenje, kar prihrani čas pri polnjenju. Galaxy XCover 5 je opremljen tudi z NFC čipom, kar omogoča uporabo telefona kot denarnico ali vozovnico za javni promet,« so še pojasnili s Samsunga.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.