Naslovnica Oglaševanje Nepozabno doživetje v prijetnem ambientu in okusni hrani

Nepozabno doživetje v prijetnem ambientu in okusni hrani

Avtor: Spletno Uredništvo

Se pripravljate na pomemben slavnostni, družabni ali poslovni dogodek, za pripravo hrane pa nimate časa ali pravih idej in niti primernega prostora za njegovo izvedbo? Ni vam več treba tavati v temi, za vas imamo namreč izvrstno rešitev. Odgovor na vaše želje je Gostilna Benčak, ki se nahaja ob stari cesti med Ljubljano in Kranjem, tik ob železniški postaji.

Foto: https://enter-point.com/listing/gostilna-bencak-osrednja-slovenija/

Kot že sami zagotovo veste, je treba poseben dogodek za zaključeno družbo skrbno načrtovati vnaprej. V Gostilni Bencak, Osrednja Slovenija, se vsakokrat, ob vsakem obisku, po svojih najboljših močeh potrudijo za imenitno počutje vsakega gosta. Gostilna Bencak, Osrednja Slovenija se ponaša se z dolgoletno tradicijo, in sicer so z vami in za vas že od leta 1923. V notranjih prostorih sprejmejo do 50 gostov, medtem ko na terasi sprejmejo do 110 gostov, pri čemer ekipa Gostilne Bencak vsakomur izmed njih zagotavlja topel in prijeten sprejem.

Prostor Gostilne Bencak je primeren za vse vrste zaključenih družb, večje skupine, ter raznovrstna praznovanja, kot so rojstni dnevi, abrahami in drugi dogodki. Če torej iščete restavracijo za praznovanje rojstnih dni, krstov, obhajil, birm, sprejemov ali zgolj prostor za prijetno druženje z vašo družbo – ste na pravem naslovu. Vsi, brez izjeme, vedno iz Gostilne Bencak odidejo zadovoljni in nasmejani.

Na edinstveni lokaciji in obdani s prijaznim osebjem boste tako z izbrano druščino v Gostilni Bencak lahko uživali v domiselnih kombinacijah raznovrstnih jedi, med katerimi bo vsakdo lahko našel najslajšo. Gostilna Bencak, Osrednja Slovenija, vam nudi tradicionalne domače slovenske jedi, jedi na žar, jedi iz divjačine, vegetarijanske jedi, jedi iz morskih rib, jedi iz morskih sadežev ter jedi iz sladkovodnih rib. Ob izbranih jedeh in kozarcem vaše najljubše pijače boste s prijatelji, sorodniki, sodelavci ali poslovnimi partnerji deležni nepozabnega kulinaričnega razvajanja.

Foto: https://enter-point.com/listing/gostilna-bencak-osrednja-slovenija/

Organizacija vašega posebnega dne z vašo zaključeno družbo je dogodek, ki se ga ne veselite le vi, ampak tudi ekipa Gostilne Bencak, ki vas bo gostila. Medtem ko smeh, veselje in pesem napolnijo njihov notranji prostor ali zunanjo teraso, vi uživate, ekipa Gostilne Bencak pa za vas pripravlja njihove gastronomske dobrote kot so ribe, meso ali vegetarijanske jedi. Pogled na okolico bo vašemu praznovanju dal novo dimenzijo občutenja narave, v mrzlih zimskih dneh pa v notranjih prostorih lahko doživite vzdušje toplega doma in druženja. Poleg rojstnih dni je ekipa Gostilne Bencak tu tudi za vse ostale dneve, ki jih želite obeležiti na poseben način.

Gostilna Bencak je med drugim nedvomno izvrstna odločitev tudi za poslovna druženja. Poslovni sprejemi so idealna priložnost za predstavitev podjetja ali nove storitve, kot tudi odličen način za zahvalo zaposlenim in poslovnim partnerjem. Čeprav je cilj, da se vsi malo sprostijo in zabavajo, boste z dobro organizacijo imeli dovolj prostora za pogovore o potencialih in sklepanje novih poslovnih sodelovanj. V Gostilni Bencak so prepričani, da jim lahko zaupate svoj ugled.

Foto: https://enter-point.com/listing/gostilna-bencak-osrednja-slovenija/

Ne glede na to, za kakšno zaključeno družbo gre, je pomembno le eno. Uživajte, zabavajte se, dobro jejte in pogostite svojo družino in prijatelje. V Gostilni Bencak vas zagotovo ne bodo pustili ne lačne in ne nezadovoljne, tako da ne odlašajte z obiskom.

Naročnik oglasa je Gostilna Bencak

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.