Naslovnica Oglaševanje Hrana in zabava na enem mestu

Hrana in zabava na enem mestu

Avtor: Spletno Uredništvo

Kegljanje je tako moštveni kot individualni šport, pri katerem se podira keglje in spada med dvoranske športe.

Foto: https://c.pxhere.com/photos/29/44/Bowling-1606524.jpg!d

Kegljanje je tudi eno tistih razvedril, ki se ga nikoli ne naveličamo in v njem uživamo že nekaj tisoč let. Naleteli smo namreč na informacijo, da je angleški egiptolog sir Flinders Petrie v prvi polovici dvajsetega stoletja v grobu egipčanskega dečka iz leta 3200 pred našim štetjem našel ostanke primitivnih krogel za kegljanje in stožcev. V kegljanju so uživali tudi na angleških dvorih. Čeprav je kegljanje kralj Edvard III. prepovedal, ker je želel, da se njegovi vojaki bolj osredotočijo na lokostrelstvo, prepoved ni uspela zatreti priljubljenosti kegljanja, ki je eksplodirala v dobi Henrika VIII. ko so jo mrzlično igrali pripadniki plemstva.

Od takrat se kegljanje igra s posebno strastjo in do danes je prevzelo ves svet. Če bi se radi preizkusili v kegljanju ali se na ta način zabavali s prijatelji imamo za vas odlično novico. V osrčju slovenskega mesteca Ptuja se nahaja Gostilna Muršič, katere dobrovoljna in ustrežljiva ekipa družine Muršič vas pričakuje s slovenskimi tradicionalnimi dobrotami, med katerimi so posebej ponosni na goveji golaž »Ptujski lük «, ter sladico sladka vinska kraljica.

Vsak dan vam v Gostilni Muršič nudijo štiri vrste okusnih malic, pet vrst dnevnih kosil, ter vselej strežejo jedi po naročilu. Ob Gostilni Muršič pa se nahaja tudi kegljišče, ki je odlična priložnost za druženje in zabavo za družine, prijatelje ali celo poslovne partnerje.

Na kegljišče Gostilne Muršič lahko peljete ekipo in kegljate na kar štiri steznem kegljišču. Ob tem lahko tudi nekaj popijete in prigriznete, saj kegljišče ponuja tudi domačo hrano, prigrizke in osvežilne pijače.

Foto: https://c.pxhere.com/photos/da/45/Bowling-1618153.jpg!d

Če ste zadolženi za organizacijo družabnega večera s prijatelji ali morate načrtovati »team building« v službi je kegljanje odlična izbira. Za začetek upoštevajte nekaj zabavnih dejstev o kegljanju, in sicer gre za šport, kjer lahko jeste, pijete in poslušate glasbo, poleg tega pa lahko pred metom žoge zaplešete nekaj plesov in vas ne bo nihče čudno gledal, »ker je to kot za srečo«, uspešno rušenje pa lahko proslavite tudi s plesom. Kegljanje je resda šport, vendar hkrati tudi splošno znan način zabave in tako nam je zlezel pod kožo. Kegljanje je preprosto in prilagodljivo vsakomur. Od otrok do starejših, drug proti drugemu in drug z drugim, katerakoli kombinacija vam najbolj ustreza.

Kegljanje predstavlja druženje ob športu, in sicer v sproščenem in prijetnem vzdušju z neizogibnim tekmovalnim duhom, hkrati pa je tudi idealno sredstvo proti stresu. V kegljanju na kegljišču, ki deluje v okviru Gostilne Muršič se lahko preizkusite od ponedeljka do sobote od 07:00 do 21:00 ure, in sicer za samo 7,00 evrov na uro, kolikor znaša cena najema ene steze. Poskrbeti morate le za primerno obutev ter športno opremo. Kot zanimivost izpostavljamo, da
eno tamkajšnjo stezo za kegljanje uporablja za treninge in tekme ekipa Ptujska Drava.

Med odmorom od kegljanja lahko uživate v pestri izbiri pijač ter hrani, pripravljeni izpod spretnih rok dobrovoljne in ustrežljive ekipe družine Muršič, kar je zagotovilo za odlično zabavo, ne glede na to, ali se odločite za kegljanje sredi tedna ali v soboto zvečer.

Foto: https://c.pxhere.com/photos/cc/e2/bowling_success_target_motion_blur_the_ball_red_victory-513003.jpg!d

Zato, ne glede na priložnost, če želite uživati v kegljanju, vas bo Gostilna Muršič pripravljena sprejeti. Kegljišče, ki deluje v okviru Gostilne Muršič je kraj, kjer boste doživeli najboljšo zabavo in se imeli dobro kot še nikoli.

Naročnik oglasa je Gostilna Muršič, Muršič Slavko s. p.

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.