Naslovnica Oglaševanje Nemoteno delovanje plinske naprave vam bo prihranilo čas in denar

Nemoteno delovanje plinske naprave vam bo prihranilo čas in denar

Avtor: Spletno Uredništvo

Ključnega pomena, da plinska naprava deluje nemoteno in vam omogoča udobno bivanje, je redni servis le-te…..

Naj vaš ogrevalni sistem deluje nemoteno z našo pomočjo….(foto: Enter Point Slovenija)

Dandanes obstaja “malo morje” načinov ogrevanja in prezračevanja, zato se je velikokrat zelo težko odločiti za tisto “ta pravo” tehniko da na koncu ne boste porabili celega premoženja. Pri tem je potrebno upoštevati tudi dejstvo, da je za nemoteno delovanje sistema potreben redni servis in vzdrževanje. Na tem področju so v podjetju SRAKAR MARKO s.p. pravi profesionalni ter zaupanja vredni mojstri.

V podjetju Srakar Marko s.p., vam že več kot dve desetletji nudijo strokovne in profesionalne storitve na področju servisiranja plinskih naprav. S svojim znanjem, prijaznostjo, natančno opravljenim delom so si skozi leta trdega dela pridobili zaupanje in zadovoljstvo številnih strank. Pri tem pa ni zanemarljivo niti dejstvo, da jih to vrstno delo izredno veseli zato svoje znanje redno in vestno nadgrajujejo saj ažurno spremljajo novosti ter se udeležujejo dodatnih izobraževanj.

In ker “Dober glas seže v deveto vas” so za ta stari ljudski pregovor slišali tudi v nemškem podjetju Vaillant ter tako začeli uspešno sodelovati s podjetjem Srakar Marko s.p. za katerega se lahko brez slabe vesti reče, da je eno izmed vodilnih podjetij na področju servisiranja plinskih naprav.

Mogoče se mnogi izmed vas zdaj sprašujete: “Pa zakaj je ravno ogrevanje na plin najboljša izbira?” Odgovor je čisto preprost: “Ker vam na podlagi investicijskih stroškov nudi učinkovito in kvalitetno ogrevanje.” Poleg tega je prijazno do okolja ter do vaše denarnice saj si boste znižali tudi stroške ogrevanja. In ravno Vaillant sistemi ogrevanja sodijo med najbolj trpežne in robustne sisteme kateri se ponašajo z izredno tihim načinom delovanja. Ker smo tudi v dobi računalništva in najrazličnejših mobilnih aplikacij lahko tudi Vaillantove ogrevalne naprave nadzorujete preko pametnega telefona.
Glede na vaše želje in potrebe se lahko odločite za stensko ali talno napravo.

Glede na vaše želje in potrebe se lahko odločite za stensko ali talno napravo…(foto: Enter Point Slovenija)

Kot smo že uvodoma omenili vam v podjetju SRAKAR MARKO s.p. nudijo redna vzdrževalna dela na sistemu. Pri tem vam bodo preverili delovanje varnostnih funkcij, opravili bodo čiščenje naprave kot tudi pregled emisij ter izkoristek naprave. S takšnim rednim servisom si boste bistveno podaljšali življenjsko dobo vašega sistema.

Vendar pa ne opravljajo samo servis plinskih naprav. Ker so strokovnjaki tudi na drugih področjih ogrevalne tehnike z veseljem v delo vzamejo tudi:
∞ montažo kotlov na biomaso
∞ prenovo kotlovnice
∞ servisiranje klime
∞ montažo stenskega gretja
∞ montažo peči na olje
∞ montažo plinskega kotla

Skozi leta trdega dela smo pridobili zaupanje številnih uglednih referenc….(foto: Enter Point Slovenija)

 

Srakar Marko s.p.- ko ogrevanje dobi novo dimenzijo. Postanite tudi vi naša zadovoljna stranka!

Srakar Marko s.p.
Tomačevo 29
1000 Ljubljana

Kontakt:
Gsm: +386 (0)41 646 752

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.