Naslovnica Trendi Najprej bodo plesale zvezde, nakar bo Nuša priklicala sanje

Najprej bodo plesale zvezde, nakar bo Nuša priklicala sanje

Avtor: Spletno Uredništvo

Na dveh konkurečnih slovenskih komercialnih televizijskih postajah so končno razodeli datuma začetkov dveh dolgo napovedovanih spomladanskih serij.  V nedeljo, 11. marca se na POP TV z drugo sezono vrača plesni spektakel Zvezde plešejo, dan kasneje pa na Planet TV prihaja nova serija Gorske sanje, za katero je naslovno pesem odpela Nuša Derenda.

nusa

Nuša Derenda je poskrbela za glasbeno uverturo v novo ljubezensko serijo (foto: PR Planet TV)

 

V nedeljo, 11. marca se ob 20. uri na POP TV z drugo izdajo vrača plesni spektakel Zvezde plešejo, ki ga bosta tudi tokrat vodila Tara Zupančič in Peter Poles. »V novi sezoni pričakujem se večji zagon, večjo željo in plesne presežke naših zvezd. S plesnimi nastopi pa pričakujem prav tako sočne komentarje in ocene naših sodnikov. Po dosedanjih pripravah se že čuti prijetna napetost, prav vsi pa vemo, da nas čaka bleščeča izkušnja, ki nikogar ne bo pustila ravnodušnega. Z ekipo smo že popolnoma predani procesu ustvarjanja in komaj čakamo, da se oddaja začne,« je za PR službo podjetja Pro Plus povedala Tara Zupančič.  

O brezhibnih plesnih točkah, ki jih iz tedna v teden pripravljajo plesalci, pa Peter Poles pravi: »Jaz vem, da se bomo spet vsako nedeljo znova spraševali, kako je mogoče nekaj takega pripraviti samo v enem tednu in hkrati upali, da se bo vse izšlo kot se mora,« in doda, da so lani tipali teren, letos pa je jasno, kako točke potekajo: »Zvezde zdaj že vejo, za kakšno tekmo gre, zato pričakujem malo višji nivo plesa že od prve oddaje naprej in posledično tudi zelo pazljive in nasvetov polne sodnike. Generalno bo pa spet res fajn, poženmo že!« 

Novo slovensko romantično serijo Gorske sanje, ki jo bodo od 12. marca predvajali na Planet TV pa bo napovedala prav posebna uvodna pesem. Imenuje se ‘Usojena’, avtor je Matjaž Vlašič, zapela pa jo je Nuša Derenda. “Pesem je lepa! Že ko sem slišala instrumentalno verzijo, sem si jo predstavljala v romantični seriji. Melodija je nežna, spevna, ob besedilu pa ti gredo kar kocine pokonci. Marsikdo se bo našel v njej,” je napovedala Nuša Derenda. 

Gorske sanje sicer prinašajo zgodbo o mladi ljubezni, ki se splete med Rokom (Dario Nožić Serini) in Matejo (Vesna Ponorac), a jima na poti stojijo družinske skrivnosti in bolečine, ki prepletajo in razdvajajo dve družini. Posebno noto Gorskim sanjam dajeta tudi dve pri Slovencih zelo priljubljeni temi: gore in smučanje. Kot poudarjajo na Planet TV, so Gorske namreč umeščene v čudovito gorenjsko pokrajino, kjer med zasneženimi vrhovi vznikne ljubezenska zgodba med glavnima junakoma.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.