Naslovnica Oglaševanje MG-LES – lesno predelovalna dejavnost na najvišjem nivoju

MG-LES – lesno predelovalna dejavnost na najvišjem nivoju

Avtor: Spletno Uredništvo

Žaganje desk in hlodov, impregniranje lesa ter skobljanje lesa…. Vse to in še več vam nudimo v našem podjetju MG-LES

Že več desetletij smo sinonim za kakovost na področju lesno predelovalne dejavnosti…. (foto: freepik.com/free-photo)

Podjetje MG-LES Proizvodna in trgovska družba d.o.o. je klasično slovensko družinsko podjetje, v katerem se že desetletja uspešno ukvarjamo s področjem različnih lesno-predelovalnih dejavnosti.

Podjetje je bilo uradno vpisano v poslovni register kot MG-LES d.o.o. že 30. marca leta 1992. Naši začetki so bili zelo podobni prvim korakom mnogih slovenskih družinskih podjetij. Začeli smo s tistim, kar smo imeli na domači kmetiji in sicer z manjšo žago za les za lastne potrebe.

Nekaj izkušenj smo imeli že od prej, nato pa smo z vestnim, natančnim in marljivim odnosom do dela pričeli hitro večati obseg poslovanja. Ker je bilo nenadoma povpraševanje ogromno, je bilo tudi veliko žaganja in posledično tudi hrupa, zato smo se preselili na ustreznejšo lokacijo.

Najprej smo imeli samo manjši stroj za žaganje hlodov v deske oziroma gater, žagali smo samo za slovenske kupce, naša pričakovanja pa niso bila prevelika. Vendar smo zavihali rokave, pridno delali in se postopno širili. Trenutno zaposlujemo 10 ljudi, poslujemo pa po vsej Sloveniji in tudi v tujini.

Sedež podjetje MG-LES d.o.o. je lociran na obrobju Vuhreda, v občini Radlje ob Dravi, ki sodi v Koroško regijo. V zračni linji smo približno 30 kilometrov oddaljeni od Maribora, sicer pa se Vuhred nahaja na levem bregu Drave in hkrati tudi na severnem robu z lesom zelo bogatega Pohorja.

Ponudba

V podjetju MG-LES Proizvodna in trgovska družba d.o.o. Vam nudimo različne storitve s področja žaganja oz. predelave lesa:
• žaganje hlodov
• žaganje desk
• skobljanje lesa
• impregniranje lesa

Pri nas nudimo vse od žaganja desk in hlodov pa vse do impregniranja lesa….(foto: www.wallpaperflare.com/man-using-miter-saw-crosscut-saw-saw-blade-teeth-of-the-saw-blade-wallpaper-zywhq)

Pri tem so naše prednosti v primerjavi s konkurenco predvsem naslednje:
• kakovost lesa
• kakovost našega dela
• točnost glede dobavnih rokov
• ugodne cene
• hitra odzivnost
• prilagajanjem vsem različnim potrebam strank

Ker smo družinski in hkrati majhen kolektiv, se lažje hitro odzovemo na vse spremembe poslovanja, tako na domačem slovenskem trgu, kot tudi pri izvozu v tujino. Naš obdelani les izvažamo predvsem v Avstrijo, v Italijo in v Hrvaško.

V več kot 30 letih uspešnega poslovanja smo v Sloveniji in v tujini zadovoljili mnoge stranke, si pridobili številne ugledne reference ter razširili naše poslovanje tudi s pomočjo zanesljivih poslovnih partnerjev.

Za les je značilno, da je najbolj razširjen kot tudi obnovljiv material iz organskih snovi….(foto: c1.wallpaperflare.com/preview/320/283/784/felling-forest-nature-pile.jpg)

Hlodi, žaganice ali deske – karkoli potrebujete, za to poskrbi MG-LES!

MG-LES d.o.o.
Vuhred 94
2365 Vuhred

Kontakt:
Tel: +386 (0)2 888 02 90

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.