Naslovnica Oglaševanje Menjava avtostekel

Menjava avtostekel

Avtor: Spletno Uredništvo

Vam je v šipo vašega vozila priletel kamen in jo razbil, vam je morda počila zaradi tresljajev med vožnjo po nepričakovano luknjasti cesti, ali vam jo je morda uničilo pretirano raztezanje materialov v peklenski poletni vročini?

Foto: https://www.facebook.com/profile.php?id=100052723226034

Pravzaprav vzrok za poškodbo vašega vetrobranskega stekla niti ni tako pomemben, zelo pomembno pa je, da v podjetju TOM-MET d.o.o. vedno najdemo pravo rešitev za vaše težave . To pa storimo tako, da vrhunsko strokovno poskrbimo za menjavo avtostekla, ne glede na vrsto in model vašega vozila.

Zaradi našega profesionalnega pristopa vsem klientom vedno jamčimo za visoko kakovost opravljenih storitev, tako glede samega postopka menjave avtostekla, glede uporabe posebno vzdržljivih lepil, pa seveda tudi glede kvalitete samih vetrobranskih stekel.

V podjetju TOM-MET d.o.o. imamo vedno na zalogi imamo ogromno različnih vrst kakovostnih šip za osebna, tovorna, potniška in kombinirana vozila, tudi za starejše modele. In če česar nimamo, lahko to poiščemo in naročimo.

Dobro se zavedamo, da je pri menjavi avtostekla zelo pomembna hitrost intervencije. Zato naših strank nikoli ne pustimo čakati, ampak vam šipo vašega vozila zamenjamo že v dveh urah.

Ker smo sodobno, za menjave avtostekel popolnoma specializirano slovensko podjetje in smo obenem tudi resen poslovni partner, že od več kot 20 let sodelujemo z najpomembnejšimi slovenskimi zavarovalnicami. Zato lahko ocenitev škode stekla uredite kar pri nas, na sedežu našega podjetja v Cerknici.

Naročnik oglasa je Tom Met d.o.o.

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.