Naslovnica Oglaševanje Menjava avtostekel na domu

Menjava avtostekel na domu

Avtor: Spletno Uredništvo

Imate to smolo, da se vam je vetrobransko tako močno poškodovalo, da z vašim vozilom ne morete na cesto? Se upravičeno bojite, da bo šipa dokončno razpadla in da bi vožnja do specializirane delavnice pomenila preveliko tveganje za vas in ostale udeležence v prometu?

Foto: facebook.com/profile.php?id=100052723226034

Zakaj pa bi sploh karkoli tvegali, če za to ni prav nobene potrebe – dovolj je telefonski klic in za vse ostalo prek menjave avtostekel na domu poskrbimo mi. V specializiranem podjetju TOM-MET d.o.o. imamo namreč vedno pri roki najbolj preprosto rešitev za vse težave z vetrobranskimi stekli na vašem vozilu.

Če iz kateregakoli vzroka obisk našega servisnega centra v Cerknici, kjer se nahajamo že vse od ustanovitve podjetja leta 2001, za vas ne pride v poštev, potem nas enostavno pokličete na telefonsko številno 040 900 600 in tako stopite v stik z našo terensko službo, ki skrbi za prek menjave avtostekel na domu, oziroma na lokaciji, na kateri se nahaja vaše vozilo.

Menjavo avtostekel na domu, oziroma na terenu, nudimo namreč za področje celotne Slovenije. Pri tem zagotavljamo enako visoko kakovost naših vetrobranskih stekel, uporabljenih lepil in delovnih postopkov, kot če bi zamenjavo opravljali v prostorih našega servisa.

Ker imamo v našem podjetju vedno na razpolago pisano paleto prednjih, bočnih in zadnjih šip za novejša ali starejša osebna, tovorna, potniška ter kombinirana vozila, vam tudi za storitve menjave avtostekel na domu oziroma za vse intervencije na terenu zagotavljamo izjemno kratek odzivni čas.

Radi bi še spomnili, da je prednjo šipo vozil običajno potrebno zamenjati, če je poškodba stekla večja od kovanca za 2 evra. Pri bočnih, zadnjih in ostalih steklih (npr. strešna šipa) pa je menjava pogosto neizbežna že pri manjših poškodbah.

Naročnik oglasa je Tom Met d.o.o.

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.