Naslovnica Oglaševanje KLASJE – kardani za traktorje

KLASJE – kardani za traktorje

Avtor: Spletno Uredništvo

Je kardan vašega traktorja pri koncu svoje življenjske dobe? Se bojite, da boste ravno sredi najbolj intenzivnega dela sezone zaradi poškodbe kardanskega sklopa ostali brez traktorja? Bi radi pravočasno zamenjali kakšen vidno dotrajan del, preden pride do hujše in seveda precej dražje okvare vašega traktorja?

foto: www.klasje.eu

V podjetju KLASJE smo vrhunski specialisti na področju kardanov za traktorje in za vse, kar sodi zraven. Smo namreč eni največjih distributerjev kardanov in rezervnih delov za najrazličnejše vrste kardanskih sklopov v Sloveniji.

Pri nas imamo na zalogi kardane za traktorje in nadomestne dele za kardanske sisteme priznanih znamk s tega prodajnega segmenta, kot so Lemken, Waltersheid, Cerjak, SPT, Bondioli Pavesi, Cimos, Raberwerk, Kverneland, Eberhardt, Maschio Gaspardo, Amazione, Regent…

Znano je, da se kardani uporabljajo za prenos gibanja, moči ali pa obojega hkrati. Kardanski sklopi so pomembni zato, ker zaradi svoje gibljivosti omogočajo spremembo kota kar med delovanjem.

Lahko je enojni, dvojni ali 80 stopinjski. Temeljni del kardanskega sistema je križ kardana. Poleg tega so tu še sklopka in vilice kardana, za varnost pa skrbi posebna varnostna zaščita. Vse vrste kardanov so na eni strani prek posebnega priključka povezane z delovnim strojem, na drugi strani pa še s traktorjem.

Obstaja več vrst kardanov za traktorje – direktni oz. navadni kardan, dvozglobni kardan, kardani s sklopko (varnostno, torno, ali avtomatsko) ter kardani s prostovrtečo sklopko. V naši prodajni ponudbi pa so celotni kardanski sistemi, križi kardanov, kardanski zglobi in najrazličnejši preostali rezervni deli za kardane.

Po zaslugi naših dolgoletnih izkušenj in pridobljenih strokovnih znanj našim strankam vedno priporočamo, da se morajo pred nakupi s področja kardanov za traktorje dobro prepričati, kakšno dolžino potrebujejo (odvisna je od razdalje med traktorjem in traktorskem priključkom) in kakšno moč mora imeti kardan (odvisno je od tega, kako močan je traktor).

Naročnik oglasa je Klasje d.o.o.

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.