Naslovnica Magazin Kdo bo iz Slovenije dirkal proti Maxu Verstappnu

Kdo bo iz Slovenije dirkal proti Maxu Verstappnu

Avtor: Spletno Uredništvo
Pivovarniška družba Heineken se je lotila nove oglaševalske kampanje glede odgovornega pitja in vožnje brez vpliva alkohola. Za to priložnost je nizozemsko podjetje najelo najboljšega nizozemskega voznika Maxa Verstappna in si domislilo spletno igrico Player O.O Heineken, v kateri se bodo najboljši z vsega sveta pomerili s svetovnim prvakom Formule 1.
Kdo bo iz Slovenije dirkal proti Maxu Verstappnu

En od propagandnih letakov za dirkaško spletno igro s svetovnim prvakom F 1 Verstappnom (foto: Heineken/Epoha)

Nizozemski pivovarski velikan Heineken, ki je med drugim tudi lastnik Pivovarne Union in Pivovarne Laško, se že dlje časa poveča ozaveščanju glede odgovornega pitja alkoholnih pijač. Tokrat v sklopu svoje najnovejše globalne promocijske kampanje prek dirkaške spletne igrice Player 0.0 Heineken iščejo najboljše spletne voznike z vsega sveta, tudi iz Slovenije, da bi se na koncu pomerili z svetovnim prvakom v Formuli 1 Maxom Verstappnom.

»Globalna aktivacija poteka v več kot dvajsetih državah po svetu, pri nas bo kvalifikacijsko obdobje potekalo do vključno 26. marca. V tem času se bodo lahko vsi, starejši od osemnajst let, pomerili v spletni dirkaški igri Player 0.0, dvanajst najvišje uvrščenih pa se bo nato 7. aprila pomerilo še v velikem finalu na ‘Game Gang Showu’ v Ljubljani, in sicer v vožnji v simulatorju,« so pojasnili v izjavi za javnost.

Na ‘Game Gang Showu’ se bodo na Gospodarskem razstavišču že 5. in 6. aprila na dirkalnih simulatorjih preizkusili še obiskovalci dogodka, izmed katerih se bodo v veliki finale za področje Slovenije uvrstili še zadnji štirje vozniki. Nato se bo 7. aprila vseh 16 slovenskih finalistov potegovalo za lepe nagrade, prvouvrščeni pa bo dobil edinstveno priložnost, da se kasneje na svetovnem finalu pomeri z še z Maxom Verstappnom.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.