Naslovnica Trendi Kdo bi vedel – premiera z Jonasom med tekmovalci

Kdo bi vedel – premiera z Jonasom med tekmovalci

Avtor: Spletno Uredništvo

Edinstven in enostaven kviz ‘Kdo bi vedel’, se z lucidnimi vprašanji in presenetljivimi odgovori vrača v sobotne večere RTV Slovenija. Tudi to sezono bo vodila ustaljena ekipa oddaje – voditelj Saša Jerković, kapetani Miha Brajnik, Matjaž Javšnik, Tilen Artač in Ana Maria Mitić, na novo pa se jim bo kot znanstvenik pridružil kemik in stand-up komik Aleš Novak.

kdo bi vedel Kapetanoma bosta na pomoč v prvi oddaji priskočila Maja Keuc in Jonas Žnidaršič (foto: Žiga Culiberg)

 

Tudi to pomlad se bosta v vsaki oddaji ‘Kdo bi vedel’ od 10. marca dalje oba kapetana borila za zmago, vsakemu pa bo na pomoč priskočila ena znana osebnost iz sveta zabave, športa ali medijev. Pot do zmage gledalcem prinaša dobro uro originalne zabave, saj odgovori na 12 nenavadnih vprašanj, na katera morata odgovoriti tekmujoči ekipi, prinašajo mnogo neobičajnih zanimivosti.

“Po izobrazbi sem kemijski inženir, zdaj se ukvarjam s komedijo. V oddaji lahko to dvoje združim, kar mi predstavlja velik izziv in mi je v veliko veselja. Mama, sem ti rekel, da bo diploma še prav prišla. Čez sedem let vse prav pride,” pred začetkom nove sezone oddaje v smehu pravi komik & kemik Aleš Novak.

In ker je to kviz, v katerem denar zaslužijo gledalci, bo tudi v novi sezoni zmagovalna ekipa pridobljeni izkupiček razdelila med svoje občinstvo. Jonas Žnidaršič in Maja Keuc bosta gosta prve oddaje Ustvarjalci kviza Kdo bi vedel bodo že s prvo oddajo poskrbeli za pravo mero smeha in zabave.

Kapetanki Ani Marii Mitić se bo pridružil eden in edini Jonas Žnidaršič, ki mu kvizi zagotovo niso tuji in prav zanimivo bo videti, kako se bo znašel v vlogi tekmovalca (in ne voditelja). Kapetanu Mihi Brajniku se bo pridružila čudovita Maja Keuc, ki bo s svojo pozitivnostjo, že tako veselo razpoloženje, dvignila še za kako stopinjo.

Kdo bi vedel je lani pred male ekrane privabil številne Slovenke in Slovence. Kviz si je v letu 2017 v povprečju ogledalo kar 10,9 odstotka gledalcev, starih nad 4 leta, kar pomeni, da si je vsako premierno oddajo v povprečju ogledalo 206.400 tisoč gledalcev.

Posamezna oddaja je v povprečju dosegla skoraj 400.000 različnih gledalcev. Vsaj minuto katerekoli premierno predvajane oddaje si je v letu 2017 ogledalo kar 1.218.000 oz. 65 % različnih gledalcev, starejših od 4 let, so sporočili z RTV Slovenija.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.