Naslovnica Slovenija Kam po prestolnici v najboljši shopping?

Kam po prestolnici v najboljši shopping?

Avtor: Spletno Uredništvo

V uredništvu medija In your Pocket Letos so se lani domislili zanimivega izbora in ga poimenovali ‘Best Shopping’. Letos tako že drugič zaporedoma poteka glasovanje prav na temo nakupovanja. Mednarodni mediji In Your Pocket, tako tiskani kot spletni, v Sloveniji letos že desto leto zalagajo turiste s svežimi informacijami po vsej Sloveniji. Tokrat je na vrsti akcija, ki ima za osrednjo temo nakupovanje.

Shopping je tema, ki bo zagotovo pritegnila marsikoga (foto: In Your Pocket Ljubljana)

Nakupovanje že dolgo ni več razvada samo ženske populacije. Za mnoge je zelo ljubo opravilo in balzam za dušo. Uredništvo medija In Your Pocket Ljubljana je v ponedeljek začelo z novim glasovanjem in izborom Best of … in Ljubljana, tokrat na temo nakupovanja.

»Izbor kategorij in lokacij je bil zelo zahteven, saj je izmed tako velike in kakovostne ponudbe težko izbrati le peščico, pa vendar so se morali omejiti. Za le – tega poskrbijo naši tuji novinarji in uredniki, ki zelo dobro poznajo Slovenijo, vodja projekta pa je Yuri Barron,” so sporočili organizatorji izbora. 

Izbranih je bilo 133 lokacij, to je skoraj 50 več kot pri ostalih izborih, kar nakazuje, da je nakupovanje resnično poželjiva tema. Znotraj 12-ih kategorij, ki so v skladu z In Your Pocket licenco, so se znašle podskupine: Best Slovenian Fashion Designer, International Brand, Footwear, Slovenian Souvenir Shop, Food & Drink Boutique, Sportswear & Equipment, Department Store & Shopping Mall, Kids, Jewellery & Watches, Quirky, Best Makeup & Cosmetic in pa Best Supermarket.

Na dan začetka glasovanja so organizatorji izbora ’Best of Shopping in Ljubljana 2018’. obvestili vse nominirance in jih povabili, da o glasovanju preko socialnih medijev obvestijo svoje kupce in stranke, ki jih lahko potem podprejo s svojim glasom. Projekt “Best of” poteka že osem let, z namenom, da lokalni prebivalci izberejo svoje favorite in tako omogočijo tujcem lažjo izbiro pri odločitvah.

Domačini običajno bolje poznajo svoj kraj in njegovo ponudbo ter na podlagi edinstvene izkušnje ocenijo lokacijo. Zmagovalci dobijo diplomo, ki jo lahko obesijo na stene in nalepke za na okna ali vrata, da lahko mimoidoči opazijo oznako ‘Best of Ljubljana – voted by locals’ Glasovanje uradno poteka od 14. maja vse do 28. maja ponoči (natančneje do 23:59) in sicer na spletnem portalu Ljubljana In Your Pocket. Rezultati glasovanja bodo znani na podelitvi diplom, za katero bodo podatki znani po končanem glasovanju.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.